Un protest de amploare este pregătit pentru astăzi la Cluj. Organizatorii au anunțat că protestul este îndreptat împotriva guvernului, în special împotriva primului ministru Victor Ponta, actual candidat la președinție. Ei cer și demisia ministurlui de externe,Titus Corlățean, responsabil pentru proasta organizare a alegerilor în diaspora

Iată cum sună comunicatul organizatorilor:

„Destul ne-a umilit Guvernul Ponta, dar acum romanii din diaspora au suferit o umilinta prea grea, pe care o resimtim si noi. Pana aici! Ne-a ajuns!
Cerem demisia lui Titus Corlatean din fruntea MAE si tragem inca un semnal de alarma pentru cei care inca voteaza cu Ponta!

CINE SUNTEM?
Cel mai probabil EI ne vor numi Golani…
Dar suntem “doar o mână” de tineri adunați spontan, fără culoare politică, pentru care părinţii noştri şi-au vărsat sângele sau şi-au dat viaţa în ’89. Ce-şi doreau ei? LIBERTATE, DEMNITATE, DREPTURI!
Suntem laolaltă cetățeni ai Clujului, de toate vârstele și din toate domeniile de activitate, și ne unește un singur scop – SALVAREA DEMOCRAŢIEI!
Iată-ne în anul 2014… este timpul NOSTRU să arătăm că ne-am săturat să ni se încalce libertatea și drepturile, și să ne fie călcată în picioare DEMNITATEA de simplu OM, DE CETĂȚEAN AL UNUI STAT DE DREPT!
Noi suntem oamenii simpli, noi suntem artiștii, intelectualii și gânditorii, doctoranzi, ingineri, poeți, scriitori, avocați integri, oameni de cultură, oameni care au în mână o meserie.
Suntem generația Facebook, rebelii care nu s-au conformat regulilor lor, NOI suntem generația care după ce am absolvit o școală am îmbrățișat ȘOMAJUL, am fost numiți PARIA SOCIETĂȚII, suntem generația fără VIITOR!
Suntem toți cei care s-au săturat de manipularea oamenilor creduli prin intermediul presei, și care s-au săturat de politica de mahala, de certuri și acuzații interminabile între persoanele publice! Ne-am săturat să fim mințiți în față!
Noi suntem cei care ne vedem părinții stingându-se pe picioare pentru un salar de mizerie, suntem cei care nu le putem oferi o bătrânețe DEMNĂ, NOI NU NE PUTEM ADUCE PE LUME COPIII IN ROMÂNIA VOASTRĂ!
NOI GENERATIA FACEBOOK ne vom uni sub acesași suflare sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 17:30, în Piața Unirii, împreună cu părinții nostri care s-au sacrificat să ne crească cu atâta trudă, și cu bunicii noștri care încă mai speră într-un viitor NOU pentru România.
În onoarea sângelui vărsat în ’89 NOI ne vom UNI PENTRU A FORMA O NOUĂ ROMÂNIE!”

Protestul este programat sa inceapa la ora 17.30, in Piata Unirii.

NapocaNews