În Cluj, toate panourile electorale cu Victor Ponta au rămas, în timp ce acelea cu Klaus Iohannis au fost retrase.

În plus, lângă panourile cu fostul candidat al PSD la alegerile prezidențiale au apărut steagurile tricolore pentru marea sărbătoare a românilor, 1 Decembrie.

Campania electorală s-a terminat în 16 noiembrie, o dată cu turul al doilea al alegerilor, iar firmele care au montat aceste panouri aveau timp să le dea jos. Este vorba de firme agreate de Electrica și care au montat panourile.

Primarul Emil Boc a spus că Electrica are timp până miercuri, 26 noiembrie, să dea jos aceste panouri, în caz contrar urmând să fie aplicate amenzi.

„Cei de la Electrica trebuie să le dea jos. Au la dispoziție până la mijlocul săptămânii viitoare, după care vom trece la sancțiuni. Cum va arăta de 1 Decembrie să vezi un steag și un panou. Va spune lumea că vezi un președinte al României, dar vezi și unul care nu e. La Cluj-Napoca nu i-am oprit să pună panouri, dacă au avut aprobările legale. La voturi lucrurile au stat altfel”, a spus Emil Boc. verificări în vederea identificării persoanei care se face responsabilă, scrie Anca Murgoci de la DC News.

.