Protestele, revendicate ca fiind organizate de societatea civilă au fost, pe alocuri, organizate de PNL, acuză presa PSD. După ce jurnaliștii de la pressalert.ro au prezentat imagini cu un autocar inscripționat cu Klaus Iohannis, care aducea oameni la protestul societății- civile la Timișoara, RTV.net prezintă imagini cu protestarii de la Cluj care au fost plătiți pentru a manifesta împotriva Guvernului și a lui Ponta.

Presa de partid PSD a prezentat dovezi că Iohannis a plătit oamenii să iasă în stradă la Cluj-Napoca. O discuţie despre negocierea preţului a fost înregistrată de un amator. În imagini se vede că omul de la PNL Cluj îi dă bani unui bărbat.

bani_18698800 (1)

Imaginile au fost surprinse de un cameraman amator la mitingul PNL organizat de Klaus Iohannis la Cluj-Napoca. Operatorul a surprins momentul în care un membru ACL îi dă altui bărbat o sumă de bani şi îi spune că va mai primi o parte din partea lui Nicoară, cel mai probabil Marius Nicoară, preşedinte PNL Cluj şi senator PNL, potrivit România TV.

La mitingul organizat de Iohannis la Cluj-Napoca au participat mii de de persoane. Câţiva dintre ei au spus după terminarea mitingului că pentru a ieşi în stradă au primit câte 30 de lei fiecare.

NapocaNews