Universitatea Cluj traversează o perioadă dificilă, oficialii clubului cîutând soluţii pentru ieşirea din insolvenţă însă, perspectivele sunt îmbucurătoare pentru şefii ”Șepcilor roșii”.

Fundașul de bandă Narcisse Bambara a fost convocat la echipa națională a statului Burkina Faso pentru Cupa Africii pe Națiuni.

Competiția se va derula în intervalul 17 ianuarie – 8 februarie, iar reprezentativa Burkina Faso va înfrunta echipele statelor Gabon, Congo și Guineea Ecuatorială.

Transferurile lui Justin Mengolo și Danzell Gravenberch, fostbaliști care sub conducerea lui George Ogăraru au explodat în tricoul Universității, s-au dovedit inspirate.

Cei doi fotbalişti au în acest moment mai multe oferte din campionatul intern, dar și din partea unor echipe de tradiție din Europa.

La CFR e exact pe dos. Niciun fotbalist nu mai atrage atenţia nimănui, poate doar a membrilor comisiilor de soluţionare a litigiilor, CFR-ştii încercând cu disperare să-şi recupereze salariile restante de mai bine de o jumătate de an.

Singura veste bună ar putea fi ”eventuala” convocare a fundașului Ionuț Larie la lotul național divizionar, o echipă formată din jucători care evoluează în Liga I, care va participa la un turneu de pregătire în luna februarie.

Totuși, selecționarea CFR-istului Larie pare puțin probabilă, în ciuda evoluțiilor bune în vișiniu. Unul dintre secunzii lui Iordănescu, Viorel Moldovan, anunțând că jucătorii foarte tineri sunt cei care vor avea prioritate pentru stagiul de pregătire amintit.

Ionuţ Larie a ajuns la CFR în această vară, fiind lăsat să plece liber de contract, de către patronul său, Gheorghe Hagi, acesta considerându-l pe Larie incapabil să mai progreseze din punct de vedere sportiv.

Paul Panait