Atacantul olandez, Geoffrey Castillion, a fost prezentat oficial, astăzi, la Universitatea Cluj. Supranumit de presa din Olanda ”Noul Kluivert”, fotbalistul de 23 de ani s-a emoţionat atunci când a fost întrebat ce părere are despre această comparaţie.

”Este copleșitor să fii comparat cu Patrick Kluivert, dar eu sunt Geofrey Castellon. Sigur că îmi doresc să ajung la nivelul lui Kluivert, dar mai întâi trebuie să demonstrez aici că am valoare și calități să-l egalez pe Patrick.

L-am cunoscut personal, la Academia Ajax, am discutat cu el, a fost fantastic”, a declarat Castellon. Noul atacant al ”Șepcilor roșii” a fost unul dintre cei mai buni jucători ai generaţiei sale la Ajax Amsterdam, debutând pentru

prima echipă a „lăncierilor” la nici 20 de ani. Fotbalistul are un fizic impresionant şi o tehnică impecabilă. Până să ajungă la ”U”, Geoffrey a mai evoluat în Olanda la echipe precum Waljwick, Heracles sau NEC, dar și în

Major League Soccer, în SUA, la New England Revolution. „Îl cunosc pe Geoffrey încă de pe vremea când era unul dintre jucătorii de top ai Academiei lui Ajax. Mă bucur că împreună cu Alfons Groenendijk l-am convins să vină aici și va fi un câștig pentru Universitatea”, a spus și George Ogăraru, antrenorul principal al Universității Cluj.

Paul Panait