Doar jumătate dintre fotbaliștii CFR-ului s-au prezentat, azi, la vizita medicală. Dintre cei 29 de jucători câți erau în lotul pregătit de Vasile Miriuță, la prima acțiune din 2015 au răspuns prezent 15 însă, acest lucru nu-l

îngrijorează pe noul tehnician din Gruia, Eugen Trică. ”Și marți mai trebuie să vină o parte dintre fotbaliști, iar de miercuri vom intra efectiv în program normal”, a comentat Trică.

Imediat după vizita medicală fotbaliștii s-au prezentat la stadion pentru un antrenament de reacomodare la efort. ”Dacă vom reuși să păstrăm lotul pe care echipa s-a bazat în turul campionatului sunt convins că putem face lucruri frumoase.

Suntem în semifinalele Cupei, suntem pe locul 2 în Liga 1, avem toate perspectivele să obținem și anul acesta un trofeu, iar eu asta îmi doresc.

Profesional sunt mult mai bine pregătit, față de primul meu mandat la CFR, am mai antrenat între timp pe UTA, pe Juventus, deci sunt mult mai bine pregătit şi cu o mai mare experienţă”, a mai spus Trică.

Juventus Colentina este echipa la care se laudă Trică, că ar fi căpătat experienţă. Echipa de cartier din Bucureşti activează în seria a 2-a în liga a 3-a și care a terminat turul de campionat pe locul 4.

În perioada următore echipa se va pregăti pe plan local, după care va efectua un cantonament în Spania.

Paul Panait