„U” Cluj și antrenorul Adrian Cercelaru au decis de comun acord încetarea relațiilor contractuale. Astfel, echipa masculină de handbal a grupării ”studențești” va fi preluată din nou de Liviu Jurcă,

tehnician care a pregătit ultima dată pe ”U” în sezonul 2013/2014. De această dată Jurcă va face cuplu pe banca tehnică a echipei cu Radu Marc.

Returul diviziei A (al doilea eșalon valoric din România) va începe abia la jumătatea lunii februarie, astfel că, handbaliștii clujeni vor participa în perioada următoare la mai multe turnee amicale.

Primul turneu de verificare se va derula astăzi şi mâine, la Turda. Handbaliştii de la Universitatea vor participa la cea de a VI-a ediţie a „Cupei Potaissa”.

La competiţie şi-au mai anunţat prezenţa formațiile Energia Târgu Jiu, HC Adrian Petrea Reșița şi gazda întrecerii, Potaissa Turda.

Toate partidele se vor disputa în sala „Gheorghe Barițiu” din Turda după următorul program:
Vineri, 16 ianuarie
ora 11:00 Energia Târgu Jiu – HC Adrian Petrea Reșița
ora 13:00 Potaissa Turda – Universitatea Cluj
ora 17:00 Energia Târgu Jiu – Universitatea Cluj
ora 19:00 Potaissa Turda – HC Adrian Petrea Reșița

Sâmbătă, 17 ianuarie
ora 10:00 HC Adrian Petrea Reșița – Universitatea Cluj
ora 12:00 Potaissa Turda – Energia Târgu Jiu

”U” Cluj a terminat turul ligii secunde de handbal masculin pe locul trei al clasamentului seriei B, cu 29 de puncte, la 10 puncte în urma liderului HC Adrian Petrea Reșița.

În prima etapă a părții a doua a campionatului vor juca în deplasare la CSM Satu Mare.

Paul Panait