„U” Cluj a învins, astăzi, cu scorul de 2-1 formația Wiener Neustadt, ocupanta locului 10, ultimul în prima ligă din Austria.

Pentru ”Șepcile roșii” au debutat doi dintre jucătorii transferați în această iarnă, Geofrey Castillion și Benjamin van den Broek.

Meciul s-a disputat pe durata a două reprize de câte 60 de minute, la capătul cărora elevii lui George Ogăraru s-au imus prin golurile marcate de Castillion și Neag.

”U” Cluj a început confruntarea cu austriecii în formula: Panagopoulos – Jovanovic, Skvorck, Gravenberch, Ciupe – Costin – Ceppelini, van den Broek – Zijler, Lemnaru, Mengolo.

Meciul a fost echipibrat cele două combatante având pe rând oportunități de a deschide scorul, alb-negrii ratând și o lovitură de la 11 metri, prin Raul Ciupe, în minutul 79, la scorul de 1-0 pentru ”U”.

Wiener a marcat golul de onoare în minutul 112, în urma unei devieri nefericte a lui Martins în prorpie poartă. Acesta a fost penultimul meci test pentru Universitatea în cadrul stagiului de pregătire din Turcia.

Paul Panait