CSU Craiova nu îndeplinește condițiile de participare în viitoarea ediție a cuplor europene, a decis astăzi Comisia de Licenţiere din cadrul UEFA.

Forul european a ”confirmat” astfel, ideea că actuala echipă din Bănie nu are nicio legătură cu istorica grupare patronată cândva de Adrian Mititelu.

Decizia UEFA este dătătoare de speranțe pentru oficialii CFR-ului care așteaptă un răspuns favorabil în cazul depunctării echipei din Gruia.

Șansele ca vișinii să-și recupereze punctele (24) sunt tot mai mari, deoarece UEFA a anulat prin hotărârea interdicției de a acorda dreptul de participare în competițiile continentale celor de la CSU Craiova, o decizie a comisiilor din cadrul Federației Române de

Fotbal, care considerau actuala formație a Craiovei drept continuatoarea vechii Universități. Aceleași comisii din cadrul FRF au decis la începutul acestui an depunctarea CFR-ului.

UEFA a ”întors” până acum toate deciziile controversate luate de reprezentanții Federației Române de Fotbal. CSU Craiova este un club înființat în 2013 și nu are vechimea minimă, de trei ani, de afiliere la FRF pentru a putea reprezenta România în întrecerile continentale intercluburi.

Paul Panait