Cluj-Napoca, oraș studențesc – sau nu? Toate căminele UBB vor fi închise pe perioada verii, a decis în premieră conducerea Universităţii Babeş-Bolyai, pe motiv că sunt necesare lucrări de reparații și deratizări. Cu toate acestea, persoanele care caută distracție la Untold Festival, vor fi cazate în căminele studențești.

Studenţii care lucrează la Cluj-Napoca în perioada verii trebuie să își caute chirie în altă parte. Însă cine își închiriază apartamentul pentru doar două luni? Studenții sunt îngrijorați și de prețurile mari la chirii în oraș, pe care nu și pe pot permite.

În schimb, trei cămine vor asigura 1.000 de locuri de cazare în perioada 30 iulie-2 august pentru Untold Festival.

Culmea este că organizatorii festivalului Untold sunt implicați și în conducerea Consorțiului Organizațiilor Studențești din Cluj. Ce face și Consiliul Studenților din UBB, corpul reprezentativ al studenților din UBB, în tot acest timp, când studenților li se spune sec că vor fi scoși în stradă în perioada verii, în premieră?

UBB anunță că totuși va căuta soluţii de cazare pentru doctoranzi sau pentru studenţii care îşi fac stagiile de practică.

NapocaNews