Cura de slabit cu papadie este cat se poate de eficienta, avand in vedere ca te poate ajuta sa dai jos aproximativ 4 kilograme de grasime intr-un interval de 3 saptamani, titrează Lyla.

Cura de slabit cu papadie este eficienta datorita faptului ca aceasta planta este foarte bogata in vitamine si ajuta foarte mult la detoxifiere, ceea ce face ca organismul sa functioneze in parametri normali si sa elimine excesul de care nu are nevoie.

Cura de slabit cu papadie presupune isna sa evitati o serie de alimente care favorizeaza aparitia grasimii, precum alimentele de panificatie si pastele si dulciurile.

Totodata, cura de slabit cu papadie nu trebuie tinuta mai mult de 3 saptamani, dupa care se face pauza cel putin o saptamana, pentru efecte maxime.

CUM SLABESTI CU PAPADIE:

Pentru a slabi cu papadie este necesar sa iti prepari o solitie in felul urmator: folosind frunzele si radacinile de la papadie, se usuca su aproximativ 10 grame se infuzeaza in 150 de mililitri de apa fierbinte timp de 10 minute.

Ceaiul obtinut se consuma de 3 ori pe zi, dupa masa, ajutand organismul sa elimine toxinele pe care le ingurgitati si o mare parte din grasimile care nu sunt neceare organismului.

Acelasi ceai se poate obtine prin aceeasi metoda si doar din radacini de papadie, acestea fiind mai bogate in antioxidanti decat frunzele plantei.

J.R.