Lucrările efectuate în centrul orașului Cluj-Napoca se apropie de finalizare. În 10 iunie va fi încheiată modernizarea străzii Memorandumului.

Se lucrează intens la străzile Memorandumului și Avram Iancu, a început și pavarea plăcilor pe strada I. C. Brătianu.

”Sperăm ca strada Memorandumului, până în 10 iunie să fie redată traficului și de asemenea trotuarele să fie într-un stadiu avansat de finalizare. Piatra specială folosită este un granit pe care îl pavăm pe trotuare, cu grosime de 10 cm și care sperăm noi să țină foarte mult timp. De asemenea pe aceste străzi a fost modernizat sistemul de iluminat public, sunt stâlpi moderni, cu tehnologie led, niște lămpi care presupun un consum redus de energie electrică. De asemenea, sunt prevăzuți a se planta peste 200 de arbori pe cele patru străzi din cadrul poriectului Orașul Comoară”, a declarat Ovidiu Cîmpean, director în cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Un alt aspect pozitiv este eliminarea cablurilor aeriene atât de pe stâlpi, cât și de pe fațade, chiar acum se lucrează pe strada Memorandumului, după ce au fost trecute cablurile în subteran de către operatorii de telecomunicații.

NapocaNews