A mai rămas o singură zi până când publicul clujean se va întâlni cu fantasticul duo: Julio Iglesias & Julio Iglesias Jr.

Vineri, 22 mai, începând cu ora 20:00, cei doi Iglesias vor urca pe scena Sălii Polivalente din Cluj pentru a oferi o seară magică de muzică live, într-un spectacol grandios.

Accesul se va face mai devreme

Pentru a evita aglomerația, spectatorii care vor veni să îi vadă și să îi asculte pe cei doi mari artiști internaționali, trebuie să știe că accesul în Sala Polivalentă se va face cu două ore mai devreme înainte de începerea spectacolului. Adică ușile Sălii Polivalente din Cluj se vor deschide de la ora 18.00, pentru ca toți iubitorii muzicii marca Iglesias să poată intra în condiții civilizate, fără să se creeze busculade.

Accesul la spectacol se va face pe baza biletului intact şi valid (ce trebuie păstrat pe toată durata evenimentului). Toate biletele vor fi scanate la intrare.

Pentru evitarea aglomeraţiei, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, să folosească transportul în comun sau să utilizeze spațiile disponibile din parcarea subterană a locației.

Există trei puncte de acces, după cum urmează:

  • Acces VIP, Premium, Cat. I si Cat. II (parchet) – intrare VIP din strada Splaiul Independenței;
  • Acces VIP Lojă și Premium Catering – intrarea VIP, dinspre Aleea Stadionului;
  • Acces Cat. I, II, III, IV (tribune) – intrarea principală din strada Splaiul Independenței.

Toate cele trei puncte de acces vor fi marcate corespunzător.

Concertul va începe la ora 20.00, accesul în sală fiind din acest moment interzis.

 

 

ESTE INTERZIS: accesul cu mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cuţite, arme, artificii, bannere susţinute de beţe, scaune, lanţuri, animale de companie, bagaje voluminoase sau alte lucruri de valoare. Nu există un un spațiu de depozitare securizat.

 

Participanţii la eveniment sunt obligaţi să se supună atât controlului corporal, cât şi controlului altor bagaje deţinute (genţi, borsete, etc.), făcut la intrările în locaţie de către organele de securitate abilitate.

În cazul în care posesorii de bilet aleg să părăsească zona de concert, aceștia nu vor mai putea utiliza biletele cu care au intrat, pentru accesul ulterior, ci accesul înapoi în sala de concert se va face pe baza ștampilei aplicate de personalul abilitat.

 

În ziua concertului spectatorii interesați îsi vor putea procura ultimele bilete de la casa de bilete a Salii Polivalente sau standul Ticket Event din Iulius Mall. Organizatorii recomandă ca biletele să fie cumpărate din timp, pentru a fi evitate cozile din acest loc.

 

Radu Ștefan