Astăzi, s-au disputat cele două partide din semifinalele Cupei Liceelor ediția 2015. În primul meci s-au întâlnit echipele Liceului Teoretic Lucian Blaga, respectiv cea a Colegiului Economic.

La capătul unui joc disputat până la ultima picătură de energie liceenii de la Blaga s-au impus cu scorul de 3-1 şi s-au calificat în finală.

De altfel echipa pregătită de Ioan Furnea şi Victor Ciocan a fost una dintre cele mai disciplinate participante la competiţie şi îşi merită din plin locul în finala Cupei.

Cea de a doua semifinală a opus echipele liceelor „Augustin Maior” şi „Ana Aslan”, una dintre marile surprize ale ediţiei din acest an a Cupei Liceelor.

Cei de la „Augustin Maior” s-au impus cu un categoric 5-1 și au făcut pasul spre ultimul ect al întrecerii. Joi, de la ora 12:00, în Sala Sporturilor ”Horia Demian” se va juca finala mică între ”Ana Aslan” și Colegiul Economic, iar la ora 13:00 va începe finala mare

care va opune echipele de la ”Augustin Maior”, respectiv ”Lucian Blaga”. Tot joi, de la ora 14:00 va avea loc un triunghiular demonstrativ de fotbal între echipa foștilor fotbaliști, echipa profesorilor de sport și cea a bloggerilor.

Pentru echipa foștilor fotbaliști clujeni, antrenată de Vasile Dobrău, vor evolua Ciucur, Bănceu, Vădana, Meszaros, Olariu, Sabău, Gherman, Sabo, Predatu, Șandru, Falub, Popescu, Zsolt Szilagyi.

Paul Panait