Petrecere mare, joi seara, la Arad, în fielul în care Mihai Răzvan Ungureanu a fost ales senator.Noul șef al al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a ținut să se despartă într-un mod agreabil de colegii de partid și de fieful unde a fost ales senator. Joi seara, la Arad, a avut loc o petrecere la care au participat numeroşi membri ai PNL, în frunte cu Vasile Blaga și Gheorghe Falcă, scrie livearad.ro.

Potrivit sursei citate, „Masa ar fi organizată de către primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Pentru megapetrecerea dată în onoarea şefului SIE, conducerea PNL Arad a mobilizat toţi primarii din judeţ ai partidului, care sunt obligaţi să aducă fiecare câte cinci-zece membri de partid, pentru ca asistenţa să fie una cât mai impresionantă. Nu numai primarii au fost mobilizaţi, ci şi membrii PNL din municipiul Arad sau angajaţi ai instituţiilor din subordine, care pe lângă obligativitatea de a participa la masa cu pricina şi a-l aplauda pe MRU, astăzi unii dintre ei au fost puşi la lucru, în special la cărat de mobilier pentru eveniment.”

Conform legii, șeful SIE, adică MRU nu are voie să facă politică și paranghelii cu politicienii, dar România lui Iohannis a ajuns stat bananier, subcolonie americană și demnă de a fi membră a Uniunii Africane, așa că nu mai miră pe nimeni.

NapocaNews