Deputatul Bogdan Diaconu trece la represalii economice împotriva lui Viktor Orban, care nu a respectat ultimatumul trimis pentru ca infractorul Marko Attila să fie adus în faţa justiţiei române. „Vă îndemn ca, de astăzi, să boicotați benzinăriile MOL, compania maghiară prezentă pe teritoriul României, pentru ca banii voștri să nu mai alimenteze statul ungar, cel mai mare acționar al acestei companii”, este anunțul președintelui Partidului România Unită, Bogdan Diaconu.

Deputatul susține că banii românilor „nu mai trebuie să sprijine un stat infractor, adăpost al infractorilor urmăriți internațional” și că „statul ungar a arătat că nu recunoaște suveranitatea României”.

„Pentru a pedepsi Ungaria este nevoie doar de bunăvoința voastră de a-i administra acestui stat aflat în plină ilegalitate o lecție pe care să o țină minte. Boicotați benzinăriile MOL și statul ungar va avea de suferit. Dacă liderii politici din Ungaria îl protejează pe Marko Attila, să plătească și prețul, să vedem dacă le convine! Este datoria noastră de români să ne apărăm țara atunci când reprezentanții statului nostru se dovedesc lași, incompetenți și trădători, ca de atâtea ori. Veniți să facem noi ceea ce nici MAE, nici Guvernul, nici Președinția României nu au fost în stare să îndeplinească. Haideți să-i dăm Guvernului Viktor Orban o lecție pentru nesimțirea de care dă dovadă!”, a mai spus Diaconu, conform Replica.

Amintim că deputatul s-a săturat să se adreseze instituțiilor statului român, adică la pereți și, astfel, i-a scris premierului Ungariei, Viktor Orban. „Faptul că Guvernul dvs. îl dosește acum pe un urmărit internațional transformă întreaga Ungarie într-un stat infractor al cărui lider plin de închipuiri bolnave sunteți.

Toleranța noastră a ajuns la final. Predați-l pe Marko Attila sau veți fi responsabil pentru o pedeapsă pe măsură din partea românilor!”, se arată în scrisoarea președintelui PRU.

NapocaNews

 

mol_benzinarie_36150600