Românii au ajuns să fie oaia neagră a Europei în plină criză a imigranților musulmani. Motivul este seria de informații false cu privire la românii care se ocupă cu traficul de persoane, informații care omit faptul că majoritatea celor arestați de poliția maghiară au dublă cetățenie și sunt etnici maghiari.

Însă ipocrizia nu se oprește aici. În Germania se organizează petreceri pentru imigranții musulmani, iar organizațiile anarhiste ies în stradă pentru protejarea drepturilor refugiaților și imigranților. Pentru români nimeni nu a organizat niciodată vreo petrecere. Chiar și acum, aflați în afara zonei Schengen, românii trebuie legitimați la intrarea în Ungaria, Germania și Franța, în timp ce imigranții musulmani pot sări gardurile granițelor fără vreo consecință, fără să aibă asupra lor un act de identitate. O acțiune pentru care un român ar fi arestat și maltratat la frontiera Schengen este răsplătită cu un party pentru imigranții musulmani.

Presa din Marea Britanie, Franța sau Belgia s-au obișnuit să facă din români o țintă predilectă. Marea majoritatea a românilor muncitori sunt denigrați din cauza unei minorități dedată la infracțiuni chiar și acum, în anul de grație 2015. În acest timp, imigranții care refuză mâncarea non-halal a Crucii Roșii, dovadă timpurie a faptului că NU se vor integra niciodată în Europa, sunt primiți cu brațele deschise de europenii imbecilizați de un multiculturalism de tip marxist, menit să distrugă orice formă de autoapărare a Europei.

NapocaNews