În România, salariul minim pe economie (1.050 de lei) se acordă doar cui muncește, uneori mai mult de 10 ore pe zi și în condiții grele. Un pensionar, după o viață de muncă, primește în medie doar 890 de lei. Alocația pentru un copil, pentru cei ce reprezintă viitorul țării, este de 80 de lei. O bătaie de joc! Dar imigranții musulmani ce urmează a fi aduși de Uniunea Europeană vor primi fiecare câte 1.117 lei pe lună, iar în sezonul rece 1.185. Asta după ce guvernul Ponta a aprobat un proiect de lege ce prevede ca sumele acordate imigranților să se mărească de șapte ori față de cele de acum. Aș spune că totul a fost la presiunile Uniunii Europene (clar că Juncker și ceilalți politicieni corupți de la Bruxelles doresc asta), dar având în vedere mentalitatea de slugă a politicienilor români și faptul că aproape tot ce fac este împotriva interesului național, nu cred că UE a trebuit să se obosească prea mult în a îi convinge.

Așadar, salariații, pensionarii și copiii, categorii ce reprezintă prezentul, trecutul și viitorul României, vor primi mai puțini bani decât imigranții. Dar ce au făcut aceștia din urmă pentru a merita banii ce îi vom strica cu ei? Au trecut ilegal graniță după graniță. Majoritatea nu vin din zone de război, chiar și din aceia mulți nu sunt refugiați, ci imigranți economici. Așadar niște indivizi fără acte, intrați în UE printr-o gaură în gard, vor primi lunar mai mulți bani decât o bună parte din cetățenii noștri. Totul fără să muncească sau să producă ceva. Inutil să mai spun că sunt potențiali teroriști, că sunt adepți ai islamismului, că vin în Europa plini de ură și intoleranță față de europeni. Dacă credeți că sunt rasist sau islamofob pentru că nu văd cu ochi buni invazia islamică a Europei, nu mai citiți ce scriu. În schimb priviți imaginile din taberele de imigranți: mizerie, bătăi cu cuțite, violuri, femei obligate să se prostitueze, mulțimi barbare ce strigă ”Allah Akbar”, furturi și pietre aruncate în poliție. Iar toate acestea doar între ei. Vă dați seama că nu vor fi toleranți și înțelegători (așa cum ni se pretinde nouă) cu niște oameni total diferiți de ei ca mentalitate, religie, cultură, sistem de valori și rasă. Dacă tot nu credeți că ăsta va fi viitorul, atunci aveți dreptate! Acesta nu e viitorul, ci prezentul! Marile orașe europene sunt pline de ghetouri unde se aplică legea sharia, tot mai mulți comit atentate teroriste, infracțiunile sunt în creștere, femeile sunt bătute, comportamentul lor e tot mai anti-european. Desigur, adepții marxismului cultural și politicienii vor nega aceste realități sau vor descrie totul drept cazuri izolate. Dar pe zi ce trece adevărul arde tot mai tare cortina minciunii ce ține Europa în întuneric. Tot mai mulți europeni devin conștienți că imigrația, pe termen lung, va duce la moartea națiunilor de pe continent.

Politicienii din România, asemeni celor din restul Europei, au privit opoziția cetățenilor față de imigrație total greșit. În loc să realizeze că românii au dreptul să decidă cine locuiește sau nu în țara asta și că nu vrem să vedem aici haosul din statele occidentale, aceștia au căzut în penibil acuzându-i de rasism, xenofobie și intoleranță pe toți oamenii întregi la minte, ce nu vor ca invadatorii din Africa și Asia să paraziteze pe banii lor. Există o mulțime de școli fără aviz sanitar sau unde elevii învață în frig, avem încă drumuri naționale pline de gropi, există zeci de mii de români ce trăiesc în sărăcie, copii ce au nevoie de ajutor. Politicienilor corupți și aserviți intereselor străine nu le pasă deloc de toate aceste probleme. Neomarxiștii preferă să dea vina pe Biserică pentru ele. Dar nici un politician român, nici un anarho-comunist pro-imigrație, nici un birocrat neobolșevic de la Bruxelles, nu s-au gândit că milioanele de euro ce vor să le aruncăm pe imigranți ar putea fi folosite pentru a ajuta românii săraci, cetățeni europeni în nevoie de ajutor. Să nu fie irosite aceste sume enorme pe imigranți e blasfemie pentru acești oameni, căci dorința lor irațională de a sprijini distrugerea civilizației europene (nici ei nu vor scăpa de furia islamiștilor) se poate asemănă cu o credință religioasă fanatică, cu o sectă sinucigașă, însă una care nu limitează practică la proprii membri, ci o bagă pe gât unei lumi întregi.

Dacă tot le place unor indivizi să îi acuze de xenofobie pe toți cei cu opinii diferite, ar trebui măcar o dată în viața lor să gândească incorect politic și să se întrebe: nu e oare discriminare la adresa românilor ce muncesc, a copiilor și a pensionarilor, să dai banii ce li s-ar cuveni lor unor invadatori ce au trecut ilegal frontiera și nu au plătit în viața lor impozit statului român? Să spui că nu, dar să arunci o mulțime de acuzații, lipsite de justificare, asupra tuturor celor ce nu vor imigranți (adică a majorității românilor) e o mare ipocrizie. Sistemul democrato-liberalo-capitalist, nelipsit de influențe cultural marxiste puternice, domină acum Europa dar lucrează împotriva națiunilor europene. Inevitabil acest sistem va cădea, căci se prăbușește din propria incompetență. Dar oare cu ce va fi înlocuit: cu islamismul radical al imigranților non-europeni sau cu un sistem pro-european și pro-creștin ce se prezintă ca o adevărată soluție la criza ce afectează acest continent?

Codrin Goia