Distribuie articolul

”U” a învins, miercuri, cu scorul de 2-0 pe FC Bihor Oradea şi a mai făcut un pas important spre zona locurilor care asigură prezenţa în play-off-ul campionatului.

În ciudat scorului indicat de tabela de marcaj înfruntarea cu bihorenii a fost una de luptă. „Şepcile roşii”, cu un moral excelent graţie ultimelor rezultate înregistrate, a părut puţin prea exuberantă, acesta fiind şi motivul pentru care elevii lui Mihai Teja au

greşit nepermis de multe pase. Trabalka şi Şulea au avut primele ocazii la poarta lui Niczuly, apoi Daniel Cocină a pătruns în careul oaspeţilor (min. 11) şi a obţinut lovitura de la 11 metri, transformată de Răzvan Greu.

Pe finalul primei reprize Cocină a scăpat singur spre poarta adversă, a pătruns în careu, dar nu a mai avut forţă să şuteze periculos. Începutul reprizei a doua i-a avut în prim plan pe fotbaliştii oaspeţi.

Şulea putea aduce egalarea în minutul 57, dar a trimis cu capul pe lângă poartă de la numai un metru. Un minut mai târziu FC Bihor a obţinut un penalty la pătrunderea lui Andor, dar Ember a irosit şansa egalării, trăgând alături de la punctul cu var.

Butean, Hâmpea şi Greu au irosit şi ei ocazii mari de a dubla avantajul Universităţii. În minutele adiţionale ale jocului Schieb a scăpat pe contraatac, a trecut şi de portarul oaspeţilor, dar a pasat în centru careului de unde Janos Norbert a înscris pentru 2-0.

Cu 13 puncte acumulate în ultimele cinci etape, ”U” Cluj a adunat un total de 19 puncte şi a urcat până pe locul 7 al clasamentului seriei a doua a Ligii 2, la doar două puncte în urma celor de la CS Mioveni, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezenţa în faza

play-off a campionatului. Etapa viitoare Universitatea Cluj va evolua, în prima etapă a returului, sâmbătă, pe teren propriu în compania formaţiei Chindia Târgovişte.

Paul Panait