Fostul ofițer SRI Daniel Savu a lansat, miercuri seara, o teorie explozivă despre Cristina Guseth, prima propunere a premierului Dacian Cioloș pentru funcția de ministru al Justiției.

”Dnei Guseth îi lipsește din CV o perioadă importantă, și-a extras-o și nu mai există: perioada 1983, când a terminat facultatea – până în ’91. Un fost ofițer de contra-spionaj trebuie să se uite la lucruri din astea. Poate și știu (n.r. – ce s-a întâmplat în perioada respectivă), dar nu vreau să spun. Vă arăt unde să vă uitați. Uitați-vă în CV-ul doamnei, din ’91 – până în ’97 a fost mare reprezentant și a lucrat pentru Fundația Soros, cu multe atribuții în România. (…) Pe de altă parte, nu cred în neștiința dlui Cioloș. Eu cred că dl Cioloș a știut precis cine este dna Guseth și nu va da niciodată vreo explicație că n-a știut, pentru că (…) cred că dl Cioloș se întâlnește cu dna Guseth în spațiul ezoteric al spiralelor MISA, amândoi fiind practicanți de spirale MISA. Și atunci, nu cred că este o întâmplare. L-am văzut și eu pe internet pe dl Cioloș la spirale MISA în Franța. Erau poze cu soția la spirale MISA. Nu e grav, dar înseamnă că au o comuniune și de gândire ezoterică, că la spiralele astea MISA îți vine inspirație.

MesajulLuiGriegRevelion2014

Eu de aia cred că nu este atât de străin dl Cioloș de numirea dnei Guseth în funcția asta. Cred că a fost conștient. Cred că a fost surprins de lipsa de știință a doamnei. Doamna se credea chiar pregătită, cred eu, și credea că va face zob Comisia juridică. Cam așa mi s-a părut mie atitudinea doamnei acolo, știind că are și un sprijin, cum bine spuneți, politic din spate”, a declarat Daniel Savu, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”, de la Antena 3.

În fiecare vară la Costineşti adepţii MISA se întâlneau să facă spirale ezoterice, care de multe ori serile se încheiau în orgii private.

NapocaNews

646x404