CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, ultimul meci din 2015 în compania lui Dinamo. Vișiniii au avut nevoie de doar zece minute pentru a deschide scorul.

Jakolis a profitat de o respingere în faţă a lui Cerniauskas. După alte zece minute a fost rândul dinamoviştilor să înscrie. Dorin Rotariu nu a fost intimidat de Coelho, s-a descurcat perfect în faţa portughezului şi i-a pasat perfect lui Palic care a punctat

pentru 1-1, stabilind în acelaşi timp şi scorul final. Clujenii au cerut penalty cu două minute înainte de pauză, când Puljic l-a busculat în careu pe Cristian Lopez, dar arbitrul a considerat că intervenţia a fost regulamentară.

După un joc consistent în primul act, repriza a doua a adus în teren o echipă a CFR-ului schimbată, dar nu în bine. E drept că nici Dinamo nu a strălucit deloc.

În minutul 64 Petrucci a trimis un şut frumos de la marginea careului de 16 metri foarte puțin peste transversală. A urmat replica dinamoviştilor, care prin Gnohere şi Palic au apărut periculos în careul gazdelor, fără să modifice însă, tabela de marcaj.

Ultima acţiune de poartă le-a aparţinut tot oamenilor lui Mircea Rednic. În minutul 90+3 Anton a centrat de pe dreapta, din corner, dar Gnohere a lovit greșit balonul, care s-a dus în aut.

S-a terminat 1-1 şi CFR-ul termină anul pe poziţia a 10-a a clasamentului, cu 24 de puncte, la 11 puncte în urma vicecampioanei ASA, ocupanta locului 6, ultimul care duce în play-off.

Paul Panait