Într-un efort penibil al noului tartore de la oficina mafiotului Dan Andronic, ne referim aici la eternul Ion Cristoiu (oare nu se pensionează o dată?), aflăm cu stupefacție că vinovată pentru spectacolul trist făcut de DNA la televizor, cel al zăngănitului cătușelor, este tot Biserica Ortodoxă Română! Pentru că:

Defilarea acuzaților în cătușe prin fața națiunii e o sălbăticie nu numai fără nici o legătură cu statul de drept, dar fără nici o legătură cu învățătura creștină, care condamnă umilirea omului. […] De cîte ori a luat poziție BOR față de această practică sălbatecă, inumană, umilitoare nu numai pentru victime, dar și pentru simplii spectatori?

Și cum BOR nu a protestat și nu a luat poziție împotriva acestui lucru necreștinesc, iată!, mai are încă o vină pentru care trebuie să o criticăm. Desigur, dacă lua poziție, Cristoiu (cel supranumit mai demult Ardei Umplut) avea motive să arate cu degetul spre BOR și să o acuze că ia partea corupților. Ca în bancul cu ursul, iepurele și șapca.

De fapt, EVZ încearcă aici să continue (fără succes) planul a de găsi un vinovat pentru toate problemele acestei țări, adică BOR, și a deturna atenția de la adevăratele ei probleme: faptul că EVZ este ziarul unui mafiot – Dan Andronic – care a păgubit statul român cu peste 100 de milioane de euro, bani din care se puteau face câteva spitale.

Hoții strigă hoții!

Deci dragă „Coroiu” (nu îți mai putem spune Adrei Umplut, pentru că ai slăbit), ia mai bine întreabă-ți patronul, pe Dan Andronic, cum a putut fura sute de milioane de euro de la o țară aflată în sărăcie? Draga „Coroiu”, cum e să îți iei salarul de la un mafiot? Dormi bine noaptea? 

Să nu uităm ce reprezintă – de fapt – presa din România:

Dan Voiculescu: Fondatorul Intact Media Grup și patron al Antena 1, Antena 2,Antena 3, Euforia Lifestyle TV, GSP tv și a publicațiilor Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor și a altor reviste. La 8 august 2014 a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA.

Dan Adamescu: deține ziarul România Liberă. A fost condamnat la patru ani și patru lini de închisoare într-un dosar de cerere de insolvență. România Liberă a fost preluată de Rareș Bogdan la nivel editorial.

Adrian Sârbu: Patron al trusturilor MediaPro și Mediafax, editor al ziarelor Gândul șiZiarul Financiar. Arestat în 2015 într-un dosar de evaziune fiscală de peste 1 milion de euro și cercetat într-un alt fosar cu credite ilegale de la BRD.

Sebastian Ghiță: politician PSD și patron al postului de televiziune RomâniaTV. Este cercetat penal în mai multe dosare de dare de mită și corupție.

Sorin Oancea: patron al postului B1TV, fost mecanic auto. Este implicat în dosarul lui Marian Vanghelie, care folosea contracte de publicitate cu postul TV pentru a spăla bani sau a primi mită.

Cristian Burci: patronul publicației Adevărul. Traficant de copii în anii 1990, este implicat în dosarul Mită la PSD. Alte două firme ale lui Burci, au fost în vizorul DNA în 2007 pentru că au căpușat CFR.

Cozmin Gușă: acționar al Realitatea TV, post condus și de Rareș Bogdan și care are datorii la stat de 90 de milioane de lei. Realitatea Media nu plătește statului român CAS, pensie pentru angajați.

NapocaNews