Partidul Noua Dreaptă salută rezultatul referendumului din Slovenia din data de 20 decembrie 2015. Două treimi dintre sloveni a votat NU căsătoriilor și adopțiilor persoanelor de același sex.

„Când parlamentul Sloven a cedat presiunilor lobby-iștilor homosexuali și ai Uniunii Europene cu nouă luni în urmă, legalizând căsătoriile gay și dreptul de adopție pentru homosexuali, a ignorat cu bună știință opinia publică și indignarea majorității față de nerespectarea tradițiilor și a credinței creștine.

Acum o vastă majoritate a societății slovene a votat liber și democratic pentru păstrarea familiei tradiționale și împotriva amenințărilor valorilor creștine. Nici bugetele imense folosite de lobby-iștii homosexuali și nici presiunile politice nu au reușit să îi oprească în a face o alegere firească împotriva unei imoralități periculoase.

Și în România de ani de zile lobby-ul homosexual militează prin toate mijloacele pentru legalizarea căsătoriilor și adopțiilor homosexuale, sugerând că are o susținere substanțială în rândul populației. Partidul Noua Dreaptă a cerut de multe ori un referendum și în țara noastră, în care Românii să-și poată exprima liber poziția față de acest aspect. Precum în Slovenia, un astfel de referendum în România ar interzice definitiv și irevocabil o asemenea inițiativă imorală, anticreștină și periculoasă din punct de vedere demografic.

Partidul Noua Dreaptă se opune ferm oricărei încercări de a destabiliza familia tradițională, valorile creștine precum și compromiterea siguranței și sănătății copiilor orfani din țara noastră. Iar tuturor celor care se complac în a accepta tot ce ni se impune din partea UE și SUA, folosind lașul argument conform căruia pentru a fi în rând cu lumea și timpul trebuie să ne apropriem valorile lor, putem de acum încolo să le arătăm exemplul democratic pe care l-a dat astăzi poporul sloven” ne informează Biroul de Presă al Partidului Noua Dreaptă.

NapocaNews

 

noua dreapta1 035