”U” Alexandrion Cluj a obținut trei puncte mari în confruntarea de pe teren propriu în compania Măgurii Cisnădie, scor 28-26. Partida a fost arbitrată de un singur oficial, deoarece Sorin Dinu s-a accidentat în ziua meciului, aceasta reprezentând o premieră în

handbalul feminin intern, Clujencele au făcut un meci bun în fața celor peste 1.000 de fani și și-au trecut în cont o victorie extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării.

Disputa a fost controlată de ”U” încă din start, iar sibiencele nu au reușit decât să mai reducă din diferența de pe tabelă, grație unui joc ceva mai sigur în partea a doua a meciului.

Primul sfert de oră a aparținut clar gazdelor. Inspirate în atac și sigure în defensivă, elevele antrenoarei Carmen Amariei s-au desprins la 7-2 și au reușit să mențină diferența de cinci lungimi până la finalul primelor 30 de minute.

Situația s-a schimbat puțin în partea a doua. Măgura Cisnădie a încercat să revină, însă nu s-a apropiat decât la maxim două goluri pe tabelă.

Punctele au rămas astfel la Cluj, iar ”U” revine pe locul zece al Ligii Naționale, ajungând la 16 puncte, la fel ca și Unirea Slobozia. Cele mai importante marcatoare ale Universității au fost Chintoan (6 goluri), Laslo (6) și Tetean cu 5 reușite.

Paul Panait