Poliţia din oraşul german Koln este în alertă. Zeci de femei susţin că au fost agresate de imigranţi în noaptea de Revelion în zona gării centrale. Victimele povestesc că au fost molestate sexual şi jefuite la coborârea din trenuri de un grup format din circa o mie de bărbaţi musulmani descrişi ca originari din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.

Martorii spun că tinerii au stârnit haos şi în faţa catedralei din Koln aflată în imediata apropiere a gării după ce au aprins artificii şi petarde. Atacatorii acționau în grupuri mici, care încercuiau o femeie pentru a o agresa sexual și tâlhări.

galinciaojdshgsdgsa-465x390

Autoritățile se așteaptă ca mai multe victime să se prezinte pentru a da declarații în zilele următoare. Până acum au fost depuse 90 de plângeri penale. Poliţia, aflată în efective importante în zona respectivă, nu a intervenit şi nici nu a raportat incidentele semnalate acum în presa germană. Primarul din Koln a cerut o anchetă rapidă pentru identificarea celor vinovaţi.

„Deocamdată nu ştim cine a comis aceste fapte. Dar angajaţii serviciilor de urgenţă aflaţi la faţa locului şi victimele i-au descris pe cei implicaţi ca având origini arabe şi nord-africane”, a declarat Wolfgang Albers, şeful Poliţiei din Koln, titrează DIGI24.

Rata violurilor a crescut din luna august 2015 până în prezent în Germania, de când a început criza refugiaţilor musulmani. Germania lui Angela Merkel a devenit o ţară nesigură pentru cetăţenii germani şi turiştii străini. Pe când o atenţionare MAE privind pericolul pentru cetăţenii români care merg la lucru sau în excursie, în Germania?

NapocaNews

 

violente-refugiati