Venirea imigrantilor ii dezbina pe europeni. Valea dintre Vest si Est se adanceste tot mai mult. Europarlamentarul Traian Ungureanu sustine ca in inima UE, la Bruxelles, atmosfera este tot mai tensionata. Oficialii occidentali ii acuza est-europeni ca sunt “rasisti de isprava” din cauza ca nu sunt de accord cu cotele de refugiati impuse de Merkel.

“Mai precis, la reuniuni cu usile bine inchise la care europarlamentarii din Est incep pe scaun si termina sub mocheta pe care tropaie cu chiote antirasiste adevaratii europeni. Votati sau nu pentru cote de refugiati!”, scrie eurodeputatul intr-un articol pentru Adevarul.

Pentru ca raspunsurile oficialilor est-europeni sunt negative, se constata ca “statele din Est nu stiu decit sa profite. In consecinta, Uniunea Europeana ar face bine sa taie fondurile care curg nemeritat, odata cu sudoarea poporului german, spre Budapesta si Bucuresti”.

In acest fel, este tot mai evidenta “unificarea Europei de Vest cu Africa de Nord si Orientul Mijlociu”.

“Est-europenii, condusi cu brio de romani, sint neamuri de hoti care n-au ce cauta in UE. In acelasi timp, migrantii afro-arabi sint descrisi ca tot ce e mai harnic si mai cinstit de la Sfintul Francisc incoace”. Aceasta este parerea vesticilor, mentioneaza Ungureanu.

„Sigur, sintem rasisti cum bine au inteles prietenii din UE. Dar macar stim cine sintem. In timp ce romanii, ungurii si polonezii si alte popoare infectioase inainteaza pe drumul rasismului, germanii, francezii si alte natii emancipate se apropie de starea rarefiata in care a fi german sau francez e totuna, adica nimic.

(…) Vesticii precizeaza ca vor respecta decizia esticilor si ca nu concep sa recurga la presiuni. Esticii le multumesc si le ureaza, in gind, scufundare usoara”, mai scrie Traian Ungureanu.

In incheiere, europarlamentarul subliniaza ca idealul Europei unite este departe, imigrantii find preferati est-europenilor.“Unificarea Europei de Vest cu Africa de Nord si Orientul Mijlociu continua sub grija neabatuta a idealismului german in zdrente”, crede Traian Unguranu.

NapocaNews