O amenințare dură a fost trimisă printr-un mesaj online liderului PRU Bogdan Diaconu din partea unei persoane numite Sami Mustafa. Acesta i-a transmis liderului naționalist care se împotrivește venirii migranților și construcției moscheii de la București ”să aibă grijă ce vorbește că îl găsește foarte repede și îi arată ce înseamnă să fii musulman”.

Pagina de pe care a fost transmis mesajul este afiliată la o grupare UCK, Armata Națională de Eliberare din Kosovo, care s-a remarcat prin crime împotriva creștinilor și prin incendierea de biserici în Serbia.

Uck2

Președintele PRU aflat într-o vizită la casa memorială a lui Mihai Eminescu din Ipotești a anunțat pe pagina sa de Facebook că a primit această amenințare și a transmis public următoarele: ”Am primit prima amenințare islamistă din cauza faptului că lupt împotriva mega moscheii din București și a invaziei migranților. Nu mi-e frică nici de teroriști, nici de amenințări, nici de islamiști! În numele lui Vlad Țepeș, blazonul Partidului România Unită, îmi voi apăra țara și credința până la capăt și vă chem alături de mine la lupta cea sfântă! Iată așadar care este rezultatul invaziei musulmane: primim amenințări fățișe pentru că ne apărăm credința creștină!”

DiaconuEminescu

Deputatul Bogdan Diaconu a reiterat pe rețeaua de socializare în vizita din nordul Moldovei că trebuie să luăm exemplu de la marii înaintași: ”Împreună cu reprezentanții Filialei PRU Botoșani am vizitat astăzi Casa Memorială a lui Mihai Eminescu de la Ipotești și Casa Memorială a lui Nicolae Iorga din Botoșani, Nicolae Iorga fiind întemeietorul național-democrației românești, doctrina Partidului România Unită.Exemplul înaintașilor de seamă ne însuflețește pentru ceea ce avem de făcut în prezent pentru România!”

NapocaNews

 

123552