Ion Cristoiu, fostul jurnalist de top al presei comuniste din anii 80, subordonatul lui Nicu Ceaușescu, și care îndoctrina tineretul român cu dogmele lui Marx în Scânteia Tineretului comunist, recunoaște într-un editorial pe EVZ, scriind că nu e ”vizitat de Duhul Sfânt”.

”E drept, noi ăştia, cei care nu suntem vizitați de Duhul Sfînt, credeam că un funcţionar trebuie să ţină cont că România e o ţară europeană, în care funcţionarul se află în serviciul Publicului şi nu invers” scrie editorialistul Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu și-a arătat preferința electorală pentru Nicușor Dan, candidat ”soroșist”, prieten cu ateul Remus Cerna, în alt editorial tot pe EVZ, trambulina ”găinilor care nasc pui vii”. Deocamdată – i-am zis lui Robert Turcescu – singurul candidat care se înscrie în această fişă a postului e Nicuşor Dan.

Pe Nicuşor Dan îl voi vota. Pe şeful ONG-lui Salvaţi Bucureştiul l-am întîlnit, cred, o dată în viață…”

În acest context electoral a reieșit clar credo-ul ateist, comunist și marxist al ”oracolului de la Găgești”, bine stipendiat moral de fosta nomenclatură comunistă devenită clasa oamenilor de afaceri post-decembriști.

NapocaNews

 

ADEVARUL_20101219_P18-19_VIATA MEA.indd