Federaţia Română de Tenis a scos la vânzare, astăzi, cele 5.000 de bilete pentru meciul de Cupa Davis, dintre echipele masculine de tenis ale României și Spaniei.

Prețul unui bilet este de 90 de lei / zi, dar organizatorii avertizează că numărul de tichete ce poate fi achiziționat de o persoane este limitat la 6, pentru fiecare dintre cele trei zile dedicate evenimentului.

Spre deosebire de meciurile din FED Cup, disputate de echipa feminină de tenis a României, tichetele pentru meciul băieţilor împotriva Spaniei lui Rafa Nadal, nu s-au epuizat în prima zi.

Conform frt.ro, copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore pe care le însoțesc și care dețin un bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Spania va avea loc în perioada 15-17iulie 2016, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, 15 iulie, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 16iulie, iar duminică, 17 iulie, celelalte două meciuri de simplu.

Paul Panait