Deputatul Bogdan Diaconu, liderul PRU, a oferit în exclusivitate un interviu publicației Jurnalul Românesc din Viena, în care a expus problemele actuale ale mișcării naționaliste și societății românești.

PRU, un partid tânăr în România – deja destul de cunoscut românilor din afară, plecați în străinătate. Cum îl prezintă Bogdan Diaconu?

Partidul România Unită este singurul partid naționalist din România și este un far al speranței pentru o țară care a ajuns distrusă, vândută și trădată de clasa politică din ultimii 26 de ani. Românii din străinătate știu prea bine cum a fost furată România și care sunt consecințele pentru locuitorii țării noastre, mulți dintre ei fiind obligați să plece să își câștige existența în afara granițelor pentru că li s-a refuzat orice șansă în propria lor țară. Pentru românii care trăiesc în afara României, Partidul România Unită are un mesaj clar: vom readuce țara la un nivel la care să oricine să se poată întoarce, dacă își dorește, și să găsească acasă locuri de muncă bine plătite și respectul cuvenit oricărui cetățean.

De curând ați solicitat în Parlament desființarea CNCD. De ce s-a ajuns aici?

CNCD m-a amendat, de fapt, de două ori: o dată pentru că m-am împotrivit punerii stemei Ungariei Mari pe școlile din Transilvania, iar acum, recent, pentru că mi-am asumat, în calitate de candidat la Primăria Capitalei românilor, interzicerea paradelor gay din București. CNCD este condus de un membru marcant al UDMR și are un singur scop: să blocheze orice afirmare a valorilor românești, ceea ce este inacceptabil, motiv pentru care am depus o lege în Parlament de desființare a CNCD.

Ați reușit să ajungeți persona non-grata în Ungaria. Cum și de ce?

Pentru că Partidul România Unită și eu, ca președinte al partidului, suntem singurii care ne împotrivim expansionismului maghiar al lui Viktor Orban. Eu am taxat fiecare derapaj al Guvernului de la Budapesta și fiecare mișcare separatistă a formațiunilor maghiare din România, iar acest lucru deranjează, pentru că Budapesta s-a obișnuit să își facă mendrele în România fără împotriviri. În plus, am cerut de nenumărate ori extrădarea deputatului infractor Marko Attila care este ascuns de Ungaria, iar acest lucru îl sperie pe Viktor Orban care, protejându-l pe Attila, protejează de fapt rețeaua de retrocedări ilegale din Transilvania, făcute în beneficiul rețelelor maghiare.

Cum dorește PRU schimbarea României în aceste momente, când avem una dintre cele mai corupte clase politice din Europa?

Prin impunerea unui nou model de politică, naționalist, și a unor patrioți la conducerea țării, care să aibă o singură agendă: grija pentru binele poporului român, dar nu în vorbe, ci în fapte. Partidul România Unită reprezintă alternativa la clasa politică oribilă a ultimilor 26 de ani, suntem partidul lui Vlad Țepeș și vom impune ordinea și legea în România!

În încheiere, dacă doriți, puteți să le transmiteți un mesaj cititorilor ziarului nostru.

Le transmit cititorilor dumneavoastră să ne urmărească activitatea și să vină alături de noi în această bătălie grea de salvare a națiunii române! Sunt interzis la Cotroceni, sunt interzis în Ungaria, sunt amendat de CNCD, atacurile la naționalismul românesc se întețesc pe zi ce trece pentru că se tem de noi. Avem nevoie de sprijinul și de susținerea românilor din străinătate care, fie că își doresc să se întoarcă acasă, fie că vor rămâne acolo unde și-au construit un rost, știu că sunt patrioți și își doresc ca România să redevină o țară puternică și respectată.

 

bogdan_diaconu_64108200