Ceva mai mult de jumătate dintre cele 15.000 de bilete scoase la vânzare de Federaţia Română de Tenis s-au vândut în prima zi, vineri 20 mai, pentru înfruntarea din Cupa Davis, dintre echipele masculine ale României şi Spaniei, programat între 15 şi 17 iulie

la Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Biletele alocate primei zi a întrecerii, vineri 15 iulie, atunci când este sigură prezenţa în teren a starului spaniol Rafael Nadal, s-au epiuzat integral, dar pentru celelalte două zile, 16, respectiv 17 iulie, suporterii echipei

României încă mai pot cumpăra bilete. Preţul unui tichet este de 90 de lei / zi, iar organizatorii avertizează că numărul de bilete ce poate fi achiziționat de către o singură persoană este limitat la 6, pentru fiecare dintre cele trei zile dedicate evenimentului.

Conform frt.ro, copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore pe care le însoțesc și care dețin un bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Spania va avea loc în perioada 15-17iulie 2016, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, 15 iulie, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 16iulie, iar duminică, 17 iulie, celelalte două meciuri de simplu.

Paul Panait