CFR Cluj a pierdut cu scorul de 0-1 meciul disputat în deplasare, în cadrul etapei a 10-a din faza play-out a Ligii 1, cu Petrolul Ploiești.

Antrenorul ardelenilor, Antonio Conceicao, a menajat câțiva dintre jucătorii de bază ai echipei, în perspectiva finalei Cupei României, programată inițial, marți, 10 mai, pe Arena Națională.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Zoubir, în minutul 24, cu un şut la colţul lung. Ambele echipe au etalat un joc dezinvolt, astfel că, ocaziile la cele două porți au fost numeroase.

În minutul 38 golgheterul CFR-ului, Cristian Lopez, a fost la un pas să egaleze cu o lovitură de cap din 6 metri, însă Cobrea a scos senzațional de la rădăcina barei și și-a menținut echipa în avantaj.

Zoubir a avuta ma apoi șansa de a înscrie golul doi, dar și ardelenii au replicat cu câteva ocazii importante, între care și o bară. Dacă pentru CFR meciul era, aparent, lipsit de importanță, pentru prahoveni victoria în fața vișiniilor a reaprins speranțele unei

salvări miraculoase. CFR Cluj ar fi trebuit să dispute săptămâna viitoare finala Cupei României, cu Dinamo, dar meciul a fost reprogramat pentru data de 17 mai, din cauza tragediei care s-a abătut peste gruparea bucureșteană.

Mijlocașul Patrick Ekeng s-a stins din viață, sâmbătă noaptea, în urma unui stop cardiac. În consecință FRF a decis anularea tuturor partidelor programate la sfârșitul acestei săptămâni și reprogramarea acestora pe parcursul zilelor de luni, marți și miercuri.

Paul Panait