Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a câştigat Cupa României, faza pe judeţ. „Sârma”, cum este poreclită echipa din Câmpia Turzii s-a impus la limită, scor 1-0, în faţa marii rivale Potaissa Turda.

Finala a reprezentat şi ultimul meci oficial al sezonului 2015/2016 şi s-a disputat pe terenul din Baza Sportivă „Ardealul”, din Someşeni.

Unicul gol al partidei a fost marcat de golgheterul învingătorilor, Adrian Voiculeţ, în minutul 50. Dacă pentru „Sârmari” a fost o sărbătoare, oponenţii din Turda au bifat al doilea eşec major al sezonului, după ce au pierdut şi lupta din Liga a IV-a în faţa

formaţiei Unirea Feleacul. Înaintea finalei Cupei României, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Cluj a mai oferit o serie de premii individuale jucătorilor care s-au remarcat în sezonul 2015/2016.

Astfel, Unirea Tritenii de Jos a primit trofeul Fair-play din partea AJF Cluj. Atacantul Potaissei Turda, Alin Tot a primit distincţia pentru cel mai bun marcator al campionatului trecut, iar Bogdan Aranyosi de la Luceafărul Cluj a fost desemnat cel mai bun portar.

AJF Cluj a oferit cupe, diplome și medalii pentru campionii județeni, Unirea Feleacul.

Paul Panait