Organizatorii Untold estimează o participare de peste 70.000 de persoane la evenimentele din prima zi a festivalului.Potrivit unui comunicat transmis vineri AGERPRES, toate cele 1.000 de bilete care s-au pus joi în vânzare au fost cumpărate în mai puțin de opt ore.

Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de numărul mare de fani, dar și de scena principală de pe Ursus Untold Arena.

Faithless au fost prezenți pentru prima dată în România de când și-au reluat activitatea muzicală, iar cei doi componenți Maxi Jazz și Sister Bliss au declarat în conferința de presă că au rămași uimiți de scena plină de magie. Show-ul cu care a venit la Cluj, ‘Faithless 2.0’, a beneficiat de o producție impresionantă. Două tiruri pline cu echipamente tehnice au fost folosite pe mainstage doar pentru show-ul acestora.

‘Am văzut scena principală, este incredibilă, plină de magie. Credem în lucrurile magice, fără magie spectacolul nu ar fi complet. Ne place România pentru că oamenii sunt calzi și plini de viață’, au spus cei de la Faithless.

Fedde le Grand a așteptat cu nerăbdare să revină la Cluj-Napoca. Artistul a urcat pe scenă și la prima ediție a festivalului Untold. Anul trecut a inclus show-ul de la Cluj într-un video de prezentare a turneelor din 2015.

‘Mi-a plăcut foarte mult anul trecut, iar publicul a fost incredibil și scena a fost extraordinară. De la backstage până la show, totul s-a îmbinat într-o armonie perfectă, și nu poți să-ți dorești ceva mai mult ca și artist. Este extraordinar să mă aflu printre headlineri, am așteptat toată ziua să urc pe scenă. M-am distrat foarte bine anul trecut, dar anul acesta a fost incredibil’, a declarat artistul.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii, imnul și povestea Universului Untold 2016: The World Capital of Night and Magic. Pe Ursus Untold Arena au urcat în prima zi a festivalului Naughty Boy, Faithless, Fedde Le Grand, Tiesto și Dimitri Vegas&Like Mike. Pe celelalte scene au concertat alți peste 20 de artiști printre care Rudimental, The Martinez Brothers, Route 94, Nahko & Medicine for the People.

NapocaNews