Într-o postare pe Facebook, fostul preşedinte al CJ Cluj, Mihai Seplecan revine cu noi explicaţii critice privind Festivalul Untold desfăşurat la începutul lunii august la Cluj-Napoca. Pentru Seplecan, fost candidat la primăria clujeană, Festivalul Untold bruiază, pe lângă liniştea publică şi domeniul public, aducând şi o poluare spirituală prin simboluri legate de ritualuri privind „poarta întunericului” din antichitate încoace.

mihai-seplecan

„Urechi v-am dat si nu auziți.
La Cluj dupa Untold au ajuns Stalin, Hitler si Isis…
Cat de curand ritualuri masonice in centrul municipiului cu acceptul primarului.

Sigla Untold= o litera de U in labirint (labirint folosit si in antichitate la cultul mortii) daca colorezi mijlocul literei U obtii 3 linii egale..de parca ar fi furca diavolului. linia de jos trasa fix in mijloc sa aibe forma..ciudat.

 

Omul cu gluga pe cap seamana cu imaginea mortii, a întunericului opusul luminii.
Iisus pe muntele Tabor cand si-a schimbat fata era luminat, nu intru întuneric.
Cei ce umbla intru întuneric iubesc întunericul mai mult ca lumina, căci oricine face raul urăște lumina.

Bufnita- iar simbol al mortii, in traditia romaneasca se crede ca o sa moara cineva in curand daca bufnita sta mult timp la curtea unei case.

creatura cu gluga pe cap intoarsa cu spatele catre oglina..simbol al sufletului.In mitologie sufletele puteau fi capturate si inchise in oglinda.
Femeia care are ochii inchisi: https://www.facebook.com/UntoldFestival/photos/a.341723672696495.1073741829.299325203603009/546337392235121/?type=3&theater mijlocul scenei -ochi inchisi simbol al mortii iar….. sau a dominarii, deobicei sclavii se uitau jos cerand iertare pentru viata lor”.

NapocaNews

untold-prima-zi-465x390