Organizatorii UNTOLD trebuie să refacă, în totalitate, gazonul de pe Cluj Arena, pe porțiunile unde aceasta a fost afectat iremediabil, se arată într-un comunicat de presă transmis în această dimineață din partea Consiliului Județean Cluj.

Având în vedere prevederile contractuale ale convenției încheiate în acest sens între Cluj Arena și organizatorii festivalului Untold, Consiliul Județean Cluj, în calitate de proprietar al Stadionului Cluj Arena, a solicitat societății organizatoare să remedieze în regim de maximă urgență problemele legate de starea gazonului precum și toate celelalte eventuale pagube aduse infrastructurii arenei sportive cu ocazia desfășurării acestui festival.

Conform clauzelor convenției, acolo unde a fost afectat profund și nu mai poate fi recuperat, gazonul va fi înlocuit în totalitate.

În cursul zilei de vineri, o comisie constituită la cererea Președintelui Consiliului Județean Cluj va inventaria toate eventualele daune aduse gazonului, pistei și tribunelor după care va încheia un proces verbal de constatare a pagubelor, urmând ca organizatorii festivalului Untold să le suporte în totalitate.

Într-un comunicat de presă emis marți, de către organizatorii UNTOLD, se preciza că, gazonul va fi tratat corespunzător, iar unde situaţia o va cere, va fi înlocuit.

Meciul România – Muntenegru e în pericol să nu se joace pe Cluj Arena?

NapocaNews

Untold_Festival,_main_stage