Scandalul Mega Moscheii a ajuns la cel mai înalt nivel. Dacă anul trecut Cătălin Berenghi și Cătălin Ioan îngropau porci pe terenul atribuit în București cultului musulman și plantau sute de cruci în același loc, pentru a protesta împotriva unui astfel de proiect, între timp cei doi au atacat în instanță construirea Mega Moscheii, primul termen al procesului fiind în 14 octombrie.

Azi începe procesul mega-moscheii din București. Naționalistul Cătălin Berenghi apără Crucea la Tribunal împotriva Semilunii islamiste și a Guvernului ”Multinațional” Dacian Cioloș.

catalin-berenghi-500-cruci-mega-moschee

Citește Apelul lui Cătălin Berenghi pentru presa românească:

LUPTA NOASTRA IMPOTRIVA MEGA MOSCHEII CONTINUĂ!!!

Vineri 14-10-2016, este primul termen in procesul intentat de noi Catalin Berenghi si Gornic Catalin Ioan, impotriva HG 372/2015, data de Guvernul RomanieiProcesul v-a incepe la ora 12.00 in camera E 23 – Paul Negulescu, complet S8. Dosar numarul 2315/2/2016.

CRESTINII CARE VOR BINEVOI SĂ ASISTE LA PROCES, O POT FACE…ATENTIE! NU SPUNEM NICI HAI SI NICI VENITI LA PROCES!!

A fost stabilit primul termen de judecata, in actiunea intentata de noi, Catalin Ioan Berenghi si Gornic- Catalin Ioan impotriva Guvernului Romaniei. Prin HG/ 372/ 2015, „Ingenunchiatul Ponta Turcitul” a cedat cu titlu gratuit pe Bulevardul Expozitiei, un teren de 11.295m cu o valoare de inventar a RA-APPS -ului de 4 milioane euro, in realitate terenul valorand 11-14 milioane de euro.

Dupa aproate un an de lupte incep sa apara si primele rezultate, –a fost stabilit pe 14-10-2016, primul termen de judecata pentru anularea Hg/372/2015.

In decursul anului trecut actiunile noastre au fost complexe,

– 6 cereri de audienta la Prim-Ministrul Victor Ponta,
– 3 cereri de audienta depuse la IPS DR. Daniel Ciobotea Arhiepiscop al Bucureștilor, Mitropolit al Munteniei și Dobrogei, Locțiitor al Tronului Cezareei Capadociei și Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.
– O cerere de audienta depusa la SRI adresata domnului Eduard Hellvig.
– O intrevedere cu Secretarul de Stat pentru Culte dl. Victor Opaschi
– O intrevedere cu Murat Iusuf, Muftiu al Cultului Musulman din România

mega-moschee-3-535x264

– am ingropat 4 purcelusi de lapte, dintre care 2 au fost furati si dusi la laboratorul politiei pentru analize si ancheta.
– am lasat in libertate 7 purcelusi pentru a se aclimatiza cu habitatul locului respectiv .
– am ridicat o Sfanta Cruce sculptata in piatra adusa din Moldova, cantarind 1200 kg, 2.30 m inaltime
– am sfintit si ridicat 100 cruci de lemn care au fost profanate de dusmanii poporului
– am sfintit si ridicat 500 de cruci de lemn
– am montat in marile intersectii din Bucuresti, 500 de cruci pe care am scris „CRESTINII NU VOR MEGA MOSCHEE „
– am depus o cerere de audienta la Prim-Ministrul Dacian Ciolos

– la indemnul nostru, poporul roman a depus la Registratura Generala a Guvernului mii de memorii si cereri de anulare a HG/372/2015
– am depus la DNA un denunt impotriva Guvernului semnatar al HG/ 372/2015
-am depus la DNA o noua cerere ,avand in vedere faptul ca nu am fost multumiti de felul cum a fost interpretat si judecat denuntul nostru la DNA, cat si clasarea cauzei (netrimiterea in judecata) impotriva lui Victor Viorel Ponta si a Guvernului sau, care au acordat teren ilegal si cu titlu gratuit pentru construirea Mega Moscheii.
– am depus o plandere la Inalta Curte de Casatie si Justitie impotriva solutiei de clasare a cauzei data de DNA-Bucuresti.

Noi, Catalin-Ioan Berenghi si Catalin-Ioan Gornic vom merge mai departe.

Lupta este abia la inceput!

NapocaNews

 

citatie-620x854