Un incident grotesc a avut loc pe insula Gotland din Suedia. O femeie de circa 30 de ani, aflată în scaun cu rotile, a fost violată de şase bărbaţi într-un centru de azil pentru refugiaţi.

Se pare că femeia se întorcea acasă cu taxiul din centrul istoric al oraşului Visby şi împărţea cursa cu încă un bărbat. La un moment dat victima a cerut şoferului să oprească pentru că vrea să se ducă la toaletă. Celălalt bărbat a invitat-o să folosească baia din azilul pentru refugiaţi în care locuia. Ajunsă acolo, femeia a fost violată timp de două ore de şase migranţi. Cum aceasta se deplasează cu dificultate şi are nevoie de un scaun cu rotile nu s-a putut opune decât verbal, relatează Daily Mail.

Cinci bărbaţi în jurul vârstei de 20 de ani au fost arestaţi în urmă acestui incident, dar au fost eliberaţi după câteva zile. Să nu fie acuzată poliția de rasism? Localnicii au fost extrem de revoltaţi de această situaţie şi au organizat un protest în faţă locuinţei refugiaţilor şi chiar au început să arunce cu pietre în clădire. Poliţia a trimis forţe suplimentare în zonă pentru a face faţă situaţiei, în condiţiile în care oamenii ameninţă că-şi fac singuri dreptate.

NapocaNews

 

images