Presedintele USR, Nicusor Dan, i-a raspuns sotului lui Clotilde Armand, care a acuzat „echipa de comunicare” a USR de abuzuri si sabotaj. Nicusor Dan este „mahnit si uluit” de aceste „afirmatii mincinoase”.

„Matei Paun (coordonatorul echipei – n.red.) a activat voluntar, sacrificandu-si timpul personal, fara sa ceara nimic in schimb, atat in campania electorala pentru alegerile locale, cat si in campania electorala pentru alegerile parlamentare.

A muncit in baza unui mandat dat de Biroul National, pe care nu l-a depasit niciodata. A avut in intreaga campanie electorala sustinerea mea si a Biroului National.

Sunt mahnit si uluit ca Sergiu Moroianu lanseaza in spatiul public afirmatii mincinoase, multe dintre ele similare cu ale dusmanilor politici ai USR”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Replica liderului USR vine dupa ce Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand, a acuzat, intr-o postare pe contul personal de Facebook, abuzurile si greselile comise „din partea ‘echipei de comunicare/campanie’ coordonate de Matei Paun”, care, in opinia sa, au dus la un rezultat mai slab al USR, in Bucuresti, la alegerile parlamentare decat la cele locale.

NapocaNews