Distribuie articolul

Președintele executiv al PNL Cluj și președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a atacat dur comportamentul parlamentarilor USR de la început de mandat, în special pe senatorul de Cluj Mihai Goțiu, care a dormit în timpul dezbaterilor în legătură cu proiectul de buget național în anul 2017.

„Uitați-vă însă la acest partid nou, USR, în care fostul meu coleg de facultate, Mihai Goțiu, care înainte de a face politică ne spunea cum o să renunțe el la o parte din venituri și că nciodată nu o să poată să aibă venituri mari ca un parlamentar, acum are vreo 17.000 de lei salar pe lună și doarme în Parlament. Da normal că doarme, explică că a adormit pentru că era plictisit pe buget. Mă întreb dacă e normal, pentru că în loc să susții proiectele Clujului, să te bați acolo pentru cei care te-au ales, tu dormi. Hai să nu mai fim ipocriți. E strict problema dânsului, dar știți prea bine că au promis să fie altfel. Iar celălalt coleg de la deputați al luo Goțiu se bucură că mai merge să mai facă un dușuleț în biroul lui Goțiu.

Acești oameni au primit 22% vot în Cluj-Napoca. Cu alte cuvinte, oamenii aceștia au promis clujenilor că vor fi altfel, și au ajuns să doarmă pe jos cu pancartele. Au ajuns să consume și noaptea curent în Parlament. Casa Poporului consumă curent cât un orășel mic într-o lună. Vă dați seama că o să trebuiască să meargă lumina și noaptea. Vor determina chjeltuieli suplimentare în condițiile în care acolo nu trebuie supravegheat noaptea PSD-ul pentru că
Parlamentul trebuie convocat, nu se poate ca la Guvern să faci ședințe. Eu nu am înțeles de ce dorm ei noaptea acolo.

În loc să te bați pentru proiectele regionale ale Clujului, și știu că întotdeauna puterea își impune punctul de vedere, ei dorm și explică că dorm pentru că s-au plictisit.

Am fost coleg de facultate cu Goțiu, dar el a rămas în urmă față de noi.

Mă deranjează că cineva spune că parlamentarii au salarii uriașe și nu fac nimic, dar vine aceeași persoană și face lucruri mult mai grave. Au distribuit inclusiv ziare cu noi în care spuneau că suntem hoți și nenrorociți, dar ei ce fac?”, a declarat astăzi Alin Tișe.

NapocaNews