Un clujean a fost reținut pentru 24 de ore după ce ar fi sustras un telefon dintr-o unitate medicală de pe strada Clinicilor, din Cluj-Napoca.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul pentru Centrul Universitar au identificat și reținut un bărbat bănuit de comiterea mai multor furturi.

Potrivit polițiștilor, la data de 16 ianuarie 2020, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca, care ar fi sustras un telefon dintr-o unitate medicală de pe strada Clinicilor, Cluj-Napoca, a fost reținut pentru 24 de ore. Prin fapta sa, ar fi produs un prejudiciu de circa 1.600 de lei.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea altor două furturi de pe raza municipiului Cluj-Napoca, fapte prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 1.000 de lei.

„În cursul zilei de azi, acesta va fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și furt, fapte prevăzute de Codul penal”, mai precizează IPJ Cluj.

NapocaNews