Fiecare doamna si domnisoara trebuie sa aiba o rutina zilnica de ingrijire a tenului foarte bine conturata si stabilita. Pe langa produsele de make-up folosite, inainte de aplicarea lor sau dupa demachiere, cremele trebuie sa ocupe rolul principal, deoarece pielea fetei are nevoie de o atentie speciala. In caz contrar, lipsa acesteia va genera aparitia diverselor probleme, ce pot afecta aspectul, dar si sanatatea, lucru pe care, cu siguranta, nicio femeie nu si-l doreste, indiferent de varsta pe care o are. Acest lucru nu este exclus nici in cazul domnilor, care trebuie sa manifeste interes asupra aspectului tenului lor.

Iata 3 creme pentru fata ce nu trebuie sa ii lipseasca unei femei

Crema cu factor de protectie solara

In ceea ce priveste crema cu factor de protectie solara trebuie sa stii faptul ca aceasta este nevoie sa aiba minim 20 SPF si trebuie folosita fie ca afara este soare, fie nu. Pentru a deveni ceva obisnuit pentru tine, poti utiliza una care se potriveste perfect tipului tau de ten inainte de machiaj, ca fiind o baza pentru acesta. Pentru a te proteja de soarele puternic in sezonul cald, poti sa folosesti o crema cu protectie solara de minim 30 pentru fata, dar o poti utiliza si pentru zonele pe care le ai expuse atunci cand iesi afara.

Crema hidratanta

O alta crema la fel de importanta este si cea hidratanta, care este special conceputa pentru a-ti ajuta tenul sa faca fata factorilor externi ce il pot afecta. Astfel, trebuie sa stii ca aceasta este importanta pentru orice tip de ten, chiar si pentru cel gras. Ridurile pot aparea din cauza lipsei elasticitatii pielii, iar pentru a le combate, este recomandat sa folosesti o crema hidratanta, care, printre celelalte beneficii ale ei, te ajuta sa iti pastrezi un timp cat mai indelungat aceasta elasticitate.

Crema antirid

Orice doamna care vrea sa aiba un ten cu un aspect cat mai tanar si fresh trebuie sa foloseasca o crema antirid pentru prevenirea lor. Chiar daca este vorba despre ridurile de expresie, acestea se pot accentua, devenind mult mai vizibile odata cu elasticitatea pielii care se pierde usor cu inaintarea in varsta.

Pentru a preveni aparitia acestora, cremele de acest gen sunt cele mai la indemana inainte de folosirea metodelor precum injectarea diferitelor substante in piele pentru intinderea ei.

Toate aceste creme pot face parte din rutina ta zilnica pentru a-ti proteja tenul cat mai bine de factorii de il pot afecta in mod negativ.

Asadar, fiecare femeie trebuie sa utilizeze astfel de creme. Trebuie sa stii faptul ca specialistii recomanda folosirea cremei antirid pentru femeile de peste 20 de ani. Celelalte, de hidratare si protectie solare, pot fi utilizate si de catre adolescente. Toate aceste pot fi utilizate fie dimineata, fie seara, in functie de recomandari. Astfel, asigura-te ca aceste trei tipuri fac parte din rutina ta de ingrijire zilnica.

NapocaNews, Sursa foto: shutterstock.com