Clujenii îi aduc mulțumiri din suflet doamnei Galina Răduleanu pentru sacrificiul depus când a venit în Ardeal, tuturor celor prezenți la conferința dedicată suferinței din temnițele comuniste, și tuturor celor care au încurajat și au apărat în mediul on-line Mărturisitorii.

Conferința prilejuită de Ziua Națională a Deținuților Politici Anticomuniști, organizată de grupurile de acțiune Camarazii și Rădăcina a fost anulată din locul inițial de desfășurare, Biblioteca Centrală Universitară ”Lucian Blaga” Cluj-Napoca, la invervenția deputatului Adrian Dohotaru, ales pe listele USR. Parlamentarul a catalogat conferința dr. Galina Răduleanu drept un eveniment fascist.

Iată răspunsul organizatorilor, conform unui comunicat de presă:

”În plină epidemie, care a alertat întreg globul, lumea ignoră un virus mult mai periculos, confirmat de peste un secol, care a ucis 100 de milioane de oameni, a deportat alte câteva milioane, a ținut în „carantină” politică toată elita intelectuală a României și a distrus floarea țării, studențimea începând cu 14 mai 1948. O să-l numim „Comunavirus”. Acest virus a intrat într-o fază de incubație foarte scurtă după decembrie ’89, doar ca să sufere o mutație spre o formă aparent mai ușoară, dar în realitate mult mai nocivă, trecând de la simptomele vechi: tortură, confiscarea proprietății și crime, la simptome aparent acceptabile pentru marea masă a societății: cenzură, izolare socială, ignorare, distrugerea valorilor tradiționale, promovarea hedonismului ca religie unică mondială și alte caracteristici de genul.

Iar pentru că suntem mereu etichetați drept „fanatici religioși”, vom întoarce și celelalt obraz, dar asta pentru a ne arăta și cealaltă față, care poate fi dură.

Așadar, cu ocazia Zilei Deținuților Politici Anticomuniști, zi oficială în România, când ne pregăteam să o primim pe doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic în anii ’60, am fost atacați de acest virus care a infectat mare parte din clasa politică, instituții și ONG-uri, Comunavirus, virusul comunist. O forma a acestei boli, care a avut culoarea USR, partid prea puțin marxist pentru ea, actualmente luând culoarea DEMOS, formațiune ce reprezintă o adevărată cangrenă neomarxistă, aplicând tehnicile consacrate ale idolilor săi politici din secolul trecut, ne-a blocat evenimentul care urma să aibă loc la Biblioteca Centrală Universitară din Cluj-Napoca, postând pe pagina de FB un apel mincinos, etichetând orice adevăr care nu îi convine ca „fascist”, „rasist”, „xenofob”, și alți termeni din agenda neomarxistă care prind repede la presă și publicul larg. Astfel BCU ne-a anulat conferința.

În această postare am fost acuzați, printre altele, de promovarea de „mesaje împotriva drepturilor femeilor”, dar tocmai ne anulase conferința în care am dat cuvântul unei doamne, în „luna femeii”, să ne vorbească despre chinurile prin care a trecut. Suntem acuzați de sexism pentru faptul că am promovat mesaje anti avort (??!). Dar pentru drepturile copiilor la viață, de a se naște și a trăi, de ce este considerat „fascist” să militezi? Mai suntem acuzați de mesaje împotrivă adopțiilor de copii de către cuplurile gay, dar pentru drepturile unui copil la o viață normală, nu la un experiment deplasat, de ce este intolerant să militezi?

Așa că am ținut conferința într-un alt spațiu, doamna Galina a fost emoționată de prezență, a primit flori de ziua dânsei și ne-am bucurat de cuvântul, care sperăm să rodească în sufletele tinerilor prezenți și să creeze anticorpii împotriva celui mai periculos virus din istoria omenirii. Noi nu vom ceda! Anticomunismul este pentru noi un stil de viață și tinerețea ne este avântul. Sângele martirilor Neamului ne irigă venele și ne crește inima, iar memoria lor ne este exemplu de credință și rezistență.


Societatea intră într-o fază avansată a bolii, cu toate că a mai trecut deja o dată prin acest calvar, dar după cum am spus-o deja, anticorpii vechi nu fac față noii forme a virusului. Așa că, în aceeași seară, pagina de Facebook pe care aveam peste 5000 de urmăritori, ne-a fost anulată, mulțumită armatei de onaniști neomarxisti care își petrec toată ziua raportând cu mare eroism pagini de facebook, act extrem de revoluționar pentru ei. Nu-i nimic, este a 4-a oară când se întâmplă acest lucru, dar noi suntem încăpățânați și avem o altă pagină de rezervă pe care vă invităm să o urmăriți!

La final, vă lăsăm niște poze cu diferite forme ale acestei boli grave, ca să vă dați seama de ce suferă țara noastră, distrusă de comunism din toate punctele de vedere, vreme de jumătate de secol.

Înainte!”.

NapocaNews, poză preluată de la deputatul USR Adrian Dohotaru