Nu mai așteptați la o salvare de la guvernanți. Sinceri să fim, merităm ceva mai bun, pentru cât de nevolnici și nesimțiți suntem?

Cinstim Sfânta Cruce, izvor al biruinței, și mergem, cei care pot, la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

Ne pregătim, prin Cruce, de Înviere.

PS Ultimele reglementări nu sufocă – așa cum se întâmplă în Grecia – cultul. Le consider temperate. Știu că mă repet, dar viața cetății nu poate fi oprită de o viroză, cât o fi ea de păcătoasă.

Nu puneți Statul să vă rezolve problemele din familie, că vă va rezolva ulterior tot, inclusiv problemele intime! Văd mulți doritori de tiranie. Frica devertebrează oamenii, care își cer caznele singuri…

Consider că este responsabilitatea FAMILIILOR să-i ocrotească pe cei bătrâni și foarte bolnavi, categoria cea mai vulnerabilă, care a dat prețul cel mai mare, mai ales în Italia, în încleștarea cu coronavirusul.

Țineți-i în izolare până la Sf. Paști, măcar. Și rugați-vă unul pentru celălalt. Nu există leac mai mare!

Iulian Capsali

PPS Fratele meu Andrei, pe care nu l-am văzut de multă vreme, s-a molipsit cu virusul COVID 19 de la un amic venit din străinătate, depistat ulterior pozitiv. Aseară a chemat Salvarea, dar a fost sfătuit să reziste până la momentul în care va fi la limită, dacă va ajunge acolo.
Sperăm să nu se întâmple asta.

Vă rog să-l pomeniți.

  • Mântuieşte, Doamne, poporul Tău
    Și binecuvântează moştenirea Ta,
    Biruinţă binecredincioşilor creştini,
    Asupra celor potrivnici dăruieşte,
    Și cu Crucea Ta păzeşte pre poporul Tău!