CFR Cluj și Universitatea Craiova duc o luptă aprinsă pentru câștigarea titlului în finalul acestui sezon din Liga 1. În acest moment, CFR Cluj ocupă locul 2 în Liga 1, cu 40 de puncte, patru mai puțin decât liderul Universitatea Craiova, care are însă un meci mai mult disputat.

Ce meciuri mai sunt de jucat?

În finalul acestui sezon, CFR Cluj va mai întâlni FC Botoșani pe teren propriu, într-un meci care urmează să fie programat, și FCSB și Universitatea Craiova în deplasare. În schimb, Universitatea Craiova se va deplasa la Astra Giurgiu și va primi vizita lui CFR Cluj, într-un meci care sar putea juca cu titlul pe masă.

Craiova, favorită la Giurgiu

În ce privește meciul cu Astra, acesta va avea loc miercuri, 29 iulie, iar oltenii sunt favoriți la pariuri. Potrivit cotelor afișate pe sport.netbet.ro, Universitatea Craiova are cota 2.00 să câștige, Astra are cota 3.70 pentru o victorie, iar egalul are cota 3.35. Cotele sunt preluate din oferta operatorului NetBet, unul dintre cei mai apreciați din țara noastră, nu doar pentru oferta excelentă de pariuri sportive, ci și pentru casino.netbet.ro, locul în care sunt disponibile peste 2.000 de jocuri de cazino de la cei mai buni furnizori din domeniu.

Astra a traversat o formă bună în ultima perioadă, reușind să învingă FCSB și să remizeze cu CFR Cluj, dar totul depinde de ziua pe care o vor prinde Denis Alibec și Constantin Budescu, cei mai valoroși jucători ai giurgiuvenilor.

Adversarele CFR-ului, deja calificate în cupele europene

În schimb, pentru CFR Cluj, urmează săptămâna viitoare meciul cu FC Botoșani, echipă care și-a adjudecat deja prezența în cupele europene, după ce FCSB a câștigat Cupa României.

Din păcate pentru ardeleni, Dan Petrescu are o mulțime de probleme de lot, dar chiar și așa, cu multe indisponibilități, poate alinia o echipă bună. Astfel, echipa probabilă a lui CFR Cluj pentru acest meci arată astfel: Arlauskis – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Chipciu, Bordeianu, Fica – Deac, Rondon, Costache.

Cele două echipe s-au mai întâlnit o dată în această vară, pe 20 iunie, iar CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Botoșani, după o dublă a lui Ciprian Deac. În schimb, la ultima întâlnire din Gruia, CFR Cluj s-a impus cu 4-1. În cele nouă meciuri de la Cluj, FC Botoșani a pierdut de șapte ori și a obținut doar două remize.

După meciul cu FC Botoșani, CFR Cluj o va întâlni pe FCSB. Și de această dată, ardelenii pot profita de faptul că FCSB nu are nicio miză în acest final de sezon, având în vedere că s-a calificat deja în cupele europene. În plus, ca un semn al relaxării de la FCSB, cinci jucători importanți ai roș-albaștrilor, Florinel Coman, Florin Tănase, Dennis Man, Ovidiu Popescu și Valentin Crețu au fost trimiși deja în vacanță.

La precedenta deplasare de pe Național Arena, CFR Cluj a obținut o remiză, scor 0-0. În schimb, CFR Cluj a pierdut meciul disputat în mai 2019, după un gol magnific al lui Filipe Teixeira, dar atunci echipa lui Dan Petrescu era deja campioană.

Totul se poate decide în ultima etapă

În fine, ultimul meci al sezonului va avea loc pe Ion Oblemenco din Craiova, unde s-ar putea juca cu titlul pe masă. Universitatea Craiova este în formă maximă de la venirea lui Cristiano Bergodi și a obținut 5 victorii din tot atâtea meciuri. Precedentul meci dintre cele două echipe a avut loc pe 28 iunie, iar Universitatea Craiova s-a impus cu 3-2 la Cluj. A fost un meci pe care ardelenii l-au avut în mână, au condus cu 2-0, însă au pierdut. În schimb, la ultima deplasare de la Craiova, CFR Cluj s-a impus cu 2-0, prin golul lui Rondon și autogolul lui Martici.

NapocaNews