Turneul „Unlimited Live” al artistului David Garrett a fost reprogramat pentru anul 2021, din cauza pandemiei de COVID-19, au anunţat, duminică, organizatorii.

Potrivit unui comunicat de presă, reprezentaţiile care ar fi trebuit să se desfăşoare, anul acesta, la Bucureşti şi Cluj-Napoca, vor avea loc pe 26 octombrie 2021, la Sala Palatului, şi pe 29 octombrie 2021, la BT Arena.

Biletele pentru concertele de la Bucureşti şi Cluj-Napoca rămân valabile sau pot fi preschimbate în vouchere valorice până pe 22 noiembrie 2020.

„Participanţii la eveniment beneficiază în continuare de toate drepturile conferite de biletul de acces achiziţionat şi se supun regulamentului organizatorului, termenilor şi condiţiilor distribuitorului de bilete. Având în vedere evoluţia situaţiei epidemiologice internaţionale determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, luând în considerare măsurile prioritare ce vizează siguranţa şi sănătatea publicului şi conform dispoziţiilor art. 32 din OUG nr. 70 din 14 mai 2020, organizatorul evenimentului le asigură spectatorilor opţiunea de preschimbare a biletelor în vouchere, prin intermediul sistemului electronic de distribuţie Eventim, precum şi de la casa de bilete a Sălii Palatului, în cazul persoanelor care şi-au cumpărat bilete direct de la sala de spectacol”, se arată în comunicat.

Persoanele care deţin bilete pentru concertele artistului David Garrett pot opta, în termen de 30 de zile, între păstrarea valabilităţii biletului sau pentru transformarea acestora în vouchere cu valoare, valabile până la data de 30 septembrie 2021.

Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 30 septembrie 2021 la unul dintre evenimentele organizatorului. Pentru emiterea voucherelor, persoanele interesate sunt rugate să transmită o solicitare specificând numărul de comandă sau numele evenimentului, pe adresa de email contact@eventim.ro, în perioada 23 octombrie – 22 noiembrie 2020. Persoanele care şi-au procurat biletele de la casa de bilete a Sălii Palatului se vor adresa punctului de vânzare în vederea obţinerii voucherului valoric.

După expirarea celor 30 de zile, biletele devin automat valabile pentru concertele reprogramate pe 26 octombrie 2021 la Sala Palatului din Bucureşti şi 29 octombrie 2021, la BT Arena Cluj-Napoca.

NapocaNews