Revelionul este una dintre cele mai așteptate petreceri ale sfârșitului de an și de fiecare dată trebuie să te reinventezi ca femeie ca să arăți bine și diferit față de data trecută. Dacă pentru clujencele mai plinuțe există diverse trucuri prin care își pot ascunde formele și cele mai slăbuțe pot apela la câteva, astfel încât să se pună mai bine în valoare.

Există mai multe variante pentru fetele și femeile cu silueta filiformă, prin care acestea se pot simți și arăta bine în același timp în noaptea de Revelion.

Ce să porți pentru a-ți pune în valoare silueta slabă la petrecerea de Revelion

Unul dintre cele mai cunoscute lucruri despre Cluj este că aici se gătește mâncare ardelenească, iar aceasta este destul de bogată în calorii. Există, însă, și persoane, atât femei, cât și bărbați, care sunt slabi, oricât de gras ar mânca. Iar pentru doamnele care vor să-și pună în valoare formele în noaptea de Revelion, hainele pot deveni o problemă.

Iată, însă, câteva alternative care să te ajute dacă te afli în această situație:

1.  Rochiile cu texturi bogate

Este aproape de neconceput ca în noaptea de Revelion să nu porți rochie, chiar dacă ești slăbuță și crezi că nu ți se potrivește. O variantă este dată de cele din materiale mai groase, precum lâna, care te vor ajuta să arăți spectaculos, dar care să îți țină și de cald, dacă ești o persoană mai friguroasă. Poți alege una tip pulover care să treacă de nivelul genunchilor sau una în formă de A pe care să o prinzi în talie cu o curea lată.

De asemenea, ca accesorii, nu uita să asortezi o pereche de pantofi cu toc și un clutch sau o geantă mică de umăr.

2.   Pantalonii și puloverele oversized

Dacă, totuși, nu te vezi purtând rochie la aceasta petrecere, poți opta pentru o pereche de pantaloni, cărora să le alături un pulover de lână oversized. Acesta din urma te va ajuta să-ți ascunzi silueta oferind volum în partea de sus a corpului. Iar dacă ai deja unul în dulap, ai grijă să fie în starea cea mai bună înainte să îl porți.

Acestei ținute nu are cum să îi lipsească o pereche de cizme cu toc înalt!

3.    Rochia de petrecere

Dacă ești invitată la o petrecere cu un număr mai mare de invitați sau mai oficială, atunci rochia devine obligatorie. Deși există o mulțime de opțiuni, parcă atunci când ești slabă posibilitățile ți se par limitate.

Nu trebuie să fie așa, neapărat. Dacă nu te-ai gândit până acum la această variantă, poartă o rochie din paiete ale căror strălucire vor crea impresia că ai o siluetă puțin mai plinuță. În acest fel, nu ai cum să nu te simți sigură pe tine!

Clujul nu este tocmai un oraș călduros pe timp de iarnă, însă la o petrecere cum este cea de Revelion, nu ai cum să nu porți ceva spectaculos, chiar dacă ești slăbuță. Așadar, nu ar trebui să îți fie teamă să încerci câteva combinații vestimentare pe care nu le-ai făcut până acum. Alături de accesoriile potrivite, fii sigură că vei arăta minunat!

NapocaNews, Sursa foto: Pixabay.com