Cifrele spun ca, cu cat ai mai multe conturi pe site-uri de pariuri, cu atat vei avea acces la mai multe bonusuri, promotii si cote bune, iar topul 10 al industriei arata destul de bine, incat sa fii tentat iei la rand numele trecute acolo. Sunt insa cele mai bune agentii de pariuri online si cele mai potrivite pentru tine? Afla din acest articol ce criterii definesc compatibilitatea dintre un site de pariuri online si persoana care ii foloseste serviciile.

Particularitatile ofertei

La prima privire, un neavizat ar putea spune ca toate site-urile de pariuri sunt la fel, poate doar cu mici diferente legate de sporturile acoperite si furnizorii de jocuri de cazinou. In realitate insa, pentru un parior cu necesitati specifice, diferentele sunt foarte mari.

De exemplu, daca esti un pasionat al sporturilor de iarna, nu vei gasi optiuni potrivite de pariere pe site-uri precum Winbet sau Winmasters, insa vei putea accesa evenimentele care te intereseaza Unibet, Baumbet sau Sportingbet. Prima conditie, pentru ca o platforma sa poata fi considerata cel mai bun site de pariuri online pentru tine, este deci sa includa in oferta sporturile pe care doresti sa pariezi.

La fel sta situatia si pentru pasionatii de jocuri de cazinou, caz in care putem vorbi direct despre titlurile cu care sunt familiarizati sau providerii care ofera optiuni mai bune ca imagine, sunet si interactiune si RTP-uri mai mari. De exemplu, daca preferi sa joci Book of Ra, Dolphins Pearl sau Lucky Lady’s Charm, s-ar putea sa eviti operatorii care nu au parteneriat cu Novomatic.

Tot in aceasta categorie intra si pietele de pariuri disponibile. Fiecare parior are un stil diferit. Daca jucatorii incepatori la fotbal raman de regula la variantele clasice (1×2, total goluri, cartonase etc.), cei experimentati vor dori cu siguranta sa aiba posibilitatea de a opta si pentru pariuri speciale sau combinate, care nu sunt oferite de toti operatorii.

Tutoriale si instrumente ajutatoare

Poti invata sa pariezi consultand numeroasele bloguri, forumuri si articole disponibile online. Insa, cel mai simplu este sa mergi direct la sursa si sa te bazezi pe ghidurile si regulamentele disponibile pe site-ul casei de pariuri pe care joci, pentru sporturile si jocurile de cazinou incluse in oferta. Numai ca nu toti operatorii pun accent pe aceste detalii.

De exemplu, pe Betano ai la dispozitie o sectiune separata de tutoriale si aplicatia Betano Mentor, care te ajuta sa alegi pariuri pe baza castigului pe care doresti sa il obtii, iar pe Fortuna, poti consulta un ghid destul de bine pus la punct, care te trece prin toate aspectele importante ale pariurilor sportive pe care le poti realiza pe acest site.

Modalitati de plata

Nu toata lumea are incredere in transferurile realizate online. Mai exista pariori care nu au inca un cont in banca si care nu au folosit niciodata Skrill, Neteller sau Paysafecard. Modalitatile de plata oferite de un operator reprezinta deci, un alt criteriu care hotaraste daca un site este sau nu potrivit pentru tine. De exemplu, daca preferi sa iti incarci contul cash in agentii stradale te vei intelege mai bine cu casele de pariuri NetBet, Admiral, Publicwin, Efbet, Fortuna, Winbet, Baumbet, Maxbet decat cu Unibet sau Betfair.

Aplicatie mobila pentru iOs si Android

In principiu, cele mai multe agentii de pariuri online pun la dispozitie aplicatii pentru mobil, care permit accesarea site-ului prin telefon sau tableta. In practica, nu toate functioneaza la fel de bine sau sunt la fel de complexe, unele sunt greu de gasit sau instalat, si daca vine vorba despre site-uri ceva mai nou lansate pe piata, va trebui sa te multumesti cu varianta optimizata pentru mobil. In plus, daca vorbim despre site-uri care includ mai multe sectiuni (Poker, Bingo, Loto etc.), s-ar putea ca aplicatia sa nu ofere acces la toate.

Daca esti mereu pe drumuri si vei avea nevoie sa poti urmari evolutia pariurilor direct de pe telefon, sa poti face transferuri de bani si sa plasezi pariuri atunci cand apare o oportunitate noua, analizeaza deci cu atentie aplicatia de mobil si functiile pe care ti le pune la dispozitie (Speed Bet, pariuri prin comanda vocala, logare cu amprenta etc.).

Printre cele mai apreciate in acest moment sunt cele oferite de Superbet, Unibet, Betano, NetBet, Sportingbet si Betfair.

Bonusuri cu rulaj redus

Desi profilul psihologic al pariorului spune ca un bonus va fi cu atat mai atragator, cu cat implica o provocare mai mare, deci este mai greu de obtinut, daca esti la primele pariuri te vei simti mai confortabil cu un rulaj de 1x, decat cu unul de 5x sau 25x. Verifica deci cu atentie conditiile de accesare a recompenselor si alege acele bonusuri de inregistrare care ti se par cele mai prietenoase.

De exemplu, PublicWin este cunoscut pentru cele 400 de rotiri fara rulaj si bonus de 100% cu rulaj 1x la prima depunere, iar Betano foloseste promotii similare.

Streaming live

Pentru cei care doresc sa poata paria live, simpla prezenta a statisticilor actualizate la timp nu este de cele mai multe ori suficienta, iar streamingul live poate face o diferenta foarte mare cand vine vorba de a estima evolutia partidei.

Este o functie de care ai nevoie mai ales daca vrei sa pariezi pe tenis, box, ciclism si alte sporturi individuale, unde conteaza enorm sa poti urmari comportamentul jucatorului, pentru a-i evalua rezistenta fizica si starea de spirit.

Desi in principiu poti paria pe orice casa de pariuri online, atat timp cat are licenta si aceasta este valabila, in practica ai sanse mai mari de castig acolo unde te simti bine si gasesti o oferta care se potriveste cu stilul tau de pariere. Indiferent de nivelul de experienta, ai sanse mai bune de castig daca ai la indemana tot ce ai nevoie, ca informatii si functii, pentru a pune in aplicare prognosticurile si strategiile personale.

NapocaNews