Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Edward Iordanescu, a comentat posibila carantinare a lotului formatiei FCSB la intoarcerea din stagiul de pregatire din Turcia, declarand ca si-ar fi dorit la randul sau un cantonament in strainatate, dar gruparea sa nu a primit aviz din partea autoritatilor in contextul pandemiei de coronavirus, conform agerpres.ro.

„Sunt persoane mult mai abilitate sa comenteze… eu ce pot sa spun este ca regulile cred ca sunt facute pentru toti la fel. Si trebuie sa ne supunem lor. Cei care vor analiza vor vedea daca au gresit colegii nostri de competitie sau nu. Dar va spun cu certitudine ca si mie personal mi-ar fi placut sa mergem intr-un cantonament in strainatate in care sa nu fie nevoie sa ne confruntam cu toate aceste probleme legate de vreme”, a spus tehnicianul.

„Astept si eu cu curiozitate in ce masura se vor rezolva lucrurile. Eu stiu ca atunci cand s-a pus problema si am discutat cu conducerea mi s-a spus ca nu am primit aviz pentru a putea merge intr-un cantonament centralizat in strainatate… si ca permisiunea s-ar fi dat numai in cazul unor competitii oficiale. Mai multe vom vedea zilele urmatoare”, a adaugat el.

Lotul echipei de fotbal FCSB se afla in prezent intr-un cantonament centralizat in Turcia, tara cu risc epidemiologic ridicat. Conform legii, persoanele care se intorc din Turcia trebuie sa intre in carantina pentru 14 zile. O exceptie o reprezinta sportivii care participa in tari cu risc epidemiologic ridicat la competitii internationale.