Da și nu. Poziția din clasament a unei echipe nu poate prezice dacă aceasta va câștiga sau pierde următorul meci. Într-adevăr, parcursul pe care aceasta l-a avut de-a lungul unui sezon te poate ajuta în analiza meciului următor, dar niciodată nu putem prezice exact rezultatul lui. Dacă am putea să o facem, fie ne-am îmbogăți cu toții, fie ar da faliment casele de pariuri.

Sunt extrem de mulți factori care pot influența rezultatul unui meci, de aceea poziția în clasament trebuie să fie doar unul dintr-o mulțime de aspecte pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a paria.

  • Au ambele echipe cel mai bun 11 posibil?
  • Care e situația la club? Sunt probleme cu managementul, cu plata salariilor, etc.?
  • Cum e gazonul? Cum se comportă diferiți jucători pe un gazon de calitate slabă?
  • Care sunt ultimele rezultate? și așa mai departe.

Cum pot câștiga la pariuri

O echipă poate fi pe unul dintre ultimele locuri, dar să fi avut recent câteva achiziții bune și să fi câștigat ultimele 2 meciuri. Astfel, cu doar o cantitate mică de informații, poți găsi o cotă mare (de exexmplu la Netbet Sport) care să îți aducă un câștig considerabil.

Singura metodă de câștiga la pariuri este să ai toate informațiile posibile, pentru a lua o decizie cât mai educată. Iar dacă vei asocia asta cu un buget bine pus la punct, unde ai să urmezi cu sfințenie un plan prestabilit, indiferent dacă vei câștiga sau pierde.

Nu căuta cotele cele mai mari, nici pe cele mai mici

Una dintre greșelile pe care mulți pariori începători o fac este că se uită la cotă și nu la meci în sine. Fiecare meci este diferit față de altul, adeseori când vorbim și de aceiași echipă în etape diferite. Unele meciuri sunt predispuse să aibă puține goluri, în timp ce altele au o șansă mai mare de a avea multe cartonașe și/ sau penaltiuri.

Construiește un plan

Fie că îl creezi tu sau îl folosești pe unul de la un parior profesionist, este imperativ să implementezi un plan în strategia de pariere. Poveștile de succes legate de pariat apar doar în cazul celor care au o strategie și un plan inteligent. În plus, acestea implică mii de ore de muncă, la fel ca orice alt job. Dar nici o strategie nu e perfectă pentru toată lumea și trebuie să găsești ceea ce ți se potrivește ție.

NapocaNews